Revelion Zakopane, Polonia Polonia iarna 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 115EUR - 280.1EUR)

Afiseaza harta
Residence Nosalowy Dwor, Zakopane

Residence Nosalowy Dwor

   Scor 8.8 din 4 comentarii

Zakopane, Polonia, Polonia

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
Hotel Nosalowy Dwor, Zakopane

Hotel Nosalowy Dwor

Zakopane, Polonia, Polonia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre ZakopanePrezentare si poze Zakopane

Zakopane

Zakopane este situat în partea de sud a Poloniei, la graniţa cu Slovacia şi la cca. 90 km de Cracovia şi face la rândul lui graniţă la sud cu Parcul Naţional Tatra. Oraşul are un stil special, numit chiar "stil Zakopane", este alcătuit din multe clădiri tradiţionale din lemn, construite de gorali - populaţie pastorală de origine valahă al căror dialect polonez cuprinde multe cuvinte asemănătoare limbii române. Primul hotel a fost deschis la începutul secolului XX şi din acest moment din ce în ce mai mulţi turişti au călătorit la Zakopane, majoritatea pentru refacere sau alpinism. Între timp staţiunea şi-a făcut un nume şi în afara graniţelor Poloniei şi a devenit cel mai important centru pentru sporturile de iarnă din această ţară, renume datorat şi găzduirii a numeroase campionate de schi nordic şi de sărituri sau biatlon. Locuitorii îşi răsfaţă oaspeţii cu un service excelent - completare ideală pentru natura minunată şi un concediu perfect!

Intrebari frecvente despre Zakopane

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zakopane?

Residence Nosalowy Dwor, Hotel Nosalowy Dwor sunt cele mai populare hoteluri din Zakopane

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zakopane?

Residence Nosalowy Dwor, Hotel Nosalowy Dwor sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakopane ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zakopane.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zakopane?

Residence Nosalowy Dwor sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakopane ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zakopane.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zakopane?

Hotel Nosalowy Dwor sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakopane ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zakopane.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zakopane?

Hotel Nosalowy Dwor sunt cele mai apreciate hoteluri din Zakopane cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zakopane.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zakopane?

Residence Nosalowy Dwor, Hotel Nosalowy Dwor sunt hoteluri din Zakopane ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zakopane.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Zakopane?

Residence Nosalowy Dwor sunt hoteluri din Zakopane ce au acces gratuit la internet