Oferte cazare Rozmberk Nad Vltavou, Cehia Cehia iarna 2020
(3 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
U Martina, Rozmberk Nad Vltavou

U Martina

Rozmberk Nad Vltavou, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Hotel Ruze, Rozmberk Nad Vltavou

  Hotel Ruze

  Rozmberk Nad Vltavou, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Studenec, Rozmberk Nad Vltavou

   Studenec

   Rozmberk Nad Vltavou, Cehia, Cehia

    • Fara transport

    Oferte Rozmberk Nad Vltavou

    Rozmberk Nad Vltavou, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Rozmberk Nad Vltavou sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Rozmberk Nad Vltavou pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Rozmberk Nad Vltavou sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Rozmberk Nad Vltavou oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Rozmberk Nad Vltavou garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rozmberk Nad Vltavou va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Rozmberk Nad Vltavou, Cehia, Cehia iarna 2020 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro