Oferte cazare Roznava, Slovacia Slovacia iarna 2023
(10 oferte, 105EUR - 105EUR)
Selfness Rozava, Roznava

Selfness Rozava

Roznava, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Luxury, Roznava

  Penzion Luxury

  Roznava, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Hotel Kras, Roznava

   Hotel Kras

   Roznava, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Fan Fan Penzion, Roznava

    Fan Fan Penzion

    Roznava, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport

     Oferte Roznava

     Roznava, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Roznava sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Roznava pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Roznava sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Roznava oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Roznava garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Roznava va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Roznava, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Roznava

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Roznava?

     Penzion Areal Zamma, Fan Fan Penzion, Hotel Kras, Penzion Luxury, Selfness Rozava sunt cele mai populare hoteluri din Roznava