Oferte cazare Rzeszow, Polonia Polonia 2023
(314 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Hotel Hetman, Rzeszow

Hotel Hetman

Rzeszow, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Grand Hotel Boutique, Rzeszow

  Grand Hotel Boutique

  Rzeszow, Polonia, Polonia

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
  Bristol Tradition Luxury, Rzeszow

  Bristol Tradition Luxury

  Rzeszow, Polonia, Polonia

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
  Falcon, Rzeszow

  Falcon

  Rzeszow, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Hotel Forum, Rzeszow

   Hotel Forum

   Rzeszow, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    Hotel Forum, Rzeszow

    Hotel Forum

    Rzeszow, Polonia, Polonia

     • Fara transport

     Despre RzeszowPrezentare si poze Rzeszow

     Rzeszow

     Rzeszów este un oraș din sud-estul Poloniei (regiunea istorică Galiția). Este centru administrativ al Voievodatului Subcarpatia, având, conform datelor din 3 noiembrie 2014, o populație de 185,242 locuitori. Accesul, pe calea aerului, se poate face prin Aeroportul Internațional Jasionka aflat la numai 12 kilometri, în nordul orașului.

     Recomandari turistice pentru Rzeszow

     Scale the walls of Rzeszów’s Castle (Zamek)

     Rzeszów are un castel imens la doar o scurtă plimbare de Orașul Vechi. Este cunoscut sub numele de Castelul Lubomirski și datează din secolul al XVI-lea. Acesta a fost pictat de mai multe ori și are în prezent o culoare galbenă de muștar. Puteți să-i măriți zidurile și să admirați de aproape, dar a merge în interior este, în mod normal, restricționat datorită funcției actuale a clădirii ca instanță de judecată. Este în continuare cel mai important punct de vedere din Rzeszów și nu trebuie ratat.

     Laze in the city’s beautiful parks

     Rzeszów are o mulțime de spații verzi, dar trei parcuri impresionante fac, în special, plimbări și momente relaxante. În josul râului se află Parcul Culturii și Distracțiilor (Kultury i Wypoczynku în poloneză) și Parcul Olstynzki. Parcul de cultură și recreere include o barcă cu omul local, Pomnik Stanisława Nitki, un locuitor al orașului legendar, despre care se zvonea că a mers peste râu cu frânghie. Războaiele mondiale și vremurile comuniste sunt amintite în Parcul Solidarității orașului. Toate cele trei parcuri sunt la cincisprezece minute de mers unul de celălalt.

     Stary Browar Rzeszowski

     Stary Browar Rzeszowski este o bere locală superbă, cu o gamă bună de bere preparată la domiciliu la robinet și este avantajos să le încercați pe toate. Fabrica de bere oferă patru dintre cele mai bune beri ale lor, în pahare de probă pe o tavă de lemn, la un preț bun, astfel încât să puteți încerca cea mai bună bere din regiune, fără a rupe banca.

     Intrebari frecvente despre Rzeszow

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rzeszow?

     Hilton Garden Inn Rzeszow, Grand Hotel Boutique, HOTEL AMBASADORSKI, HOTEL PREZYDENCKI, Bristol Tradition Luxury sunt cele mai populare hoteluri din Rzeszow

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rzeszow?

     Hilton Garden Inn Rzeszow, BEST WESTERN FERDYNAND HOTEL, Bristol Tradition Luxury, HOTEL PREZYDENCKI, HOTEL AMBASADORSKI sunt cele mai apreciate hoteluri din Rzeszow ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rzeszow.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rzeszow?

     SPA Hotel Splendor, Emihouse Apartamenty Zamkowe, Zimowit, Hotel Forum sunt cele mai apreciate hoteluri din Rzeszow ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rzeszow.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rzeszow?

     HOTEL AMBASADORSKI sunt hoteluri din Rzeszow ce au acces gratuit la internet