Charter Scandinavia, Suedia Suedia 2021
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 224EUR - 224EUR)
Circuit Stelele Nordului Circuit Scandinavia Avion 2021, Scandinavia

Circuit Stelele Nordului Circuit Scandinavia Avion 2021

Scandinavia, Suedia, Suedia

  • Avion (22.06 - 08.09.2021)
   Date de plecare: 22.06, 20.07, 10.08, 31.08

  Sejururi Charter Scandinavia

  Pentru Scandinavia, Suedia, Suedia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Scandinavia la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Scandinavia se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Scandinavia, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Scandinavia pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Scandinavia.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Scandinavia (Suedia, Suedia) 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Scandinavia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Scandinavia?

  Circuit Stelele Nordului Circuit Scandinavia Avion 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Scandinavia