Ski Carniola Superioara Slovenia iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 148.8EUR - 153EUR)
Hotel Krvavec, Cerklje Na Gorenjskem

Hotel Krvavec

Cerklje Na Gorenjskem, Carniola Superioara, Slovenia

  • Fara transport
  Rooms Apartments Kepic, Cerklje Na Gorenjskem

  Rooms Apartments Kepic

  Cerklje Na Gorenjskem, Carniola Superioara, Slovenia

   • Fara transport
   Mama S House, Cerklje Na Gorenjskem

   Mama S House

   Cerklje Na Gorenjskem, Carniola Superioara, Slovenia

    • Fara transport
    Rooms Apartments Jana, Cerklje Na Gorenjskem

    Rooms Apartments Jana

    Cerklje Na Gorenjskem, Carniola Superioara, Slovenia

     • Fara transport
     Dvor Jezersek Brnik, Cerklje Na Gorenjskem

     Dvor Jezersek Brnik

     Cerklje Na Gorenjskem, Carniola Superioara, Slovenia

      • Fara transport

      Vacante ski Carniola Superioara

      Carniola Superioara, Slovenia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din regiunea Carniola Superioara sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Slovenia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Carniola Superioara pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Carniola Superioara sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Carniola Superioara oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Carniola Superioara garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Carniola Superioara va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Carniola Superioara Slovenia iarna 2023 - 2024 - Alege din 9 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Carniola Superioara

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Carniola Superioara?

      Rooms Apartments Kepic, Dvor Jezersek Brnik, Hotel Krvavec, Rooms Apartments Jana, Mama S House sunt cele mai populare hoteluri din Carniola Superioara

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Carniola Superioara?

      Dvor Jezersek Brnik, Hotel Krvavec, Mama S House sunt cele mai apreciate hoteluri din Carniola Superioara ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Carniola Superioara.