Ski Liptovský Mikulas, Slovacia Slovacia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 463.4EUR - 463.4EUR)
Wellness Hotel Chopok, Liptovský Mikulas

Wellness Hotel Chopok

Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Tri Studnicky, Liptovský Mikulas

  Tri Studnicky

  Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Vacante ski Liptovský Mikulas

   Liptovský Mikulas reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovský Mikulas oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovský Mikulas va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Liptovský Mikulas (Slovacia, Slovacia) iarna 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Liptovský Mikulas

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovský Mikulas?

   Tri Studnicky, Wellness Hotel Chopok sunt cele mai populare hoteluri din Liptovský Mikulas

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovský Mikulas?

   Wellness Hotel Chopok sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovský Mikulas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovský Mikulas.