Ski Liptovský Mikulas, Slovacia Slovacia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 463.4EUR - 463.4EUR)
Wellness Hotel Chopok, Liptovský Mikulas

Wellness Hotel Chopok

Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Tri Studnicky, Liptovský Mikulas

Tri Studnicky

Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Vacante ski Liptovský Mikulas

  Liptovský Mikulas reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovský Mikulas oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovský Mikulas va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Liptovský Mikulas (Slovacia, Slovacia) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Liptovský Mikulas

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovský Mikulas?

  Wellness Hotel Chopok, Tri Studnicky sunt cele mai populare hoteluri din Liptovský Mikulas

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovský Mikulas?

  Wellness Hotel Chopok sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovský Mikulas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovský Mikulas.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Liptovský Mikulas?

  Wellness Hotel Chopok sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovský Mikulas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Liptovský Mikulas.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Liptovský Mikulas?

  Wellness Hotel Chopok sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovský Mikulas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Liptovský Mikulas.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Liptovský Mikulas?

  Wellness Hotel Chopok sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovský Mikulas ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Liptovský Mikulas.