Ski Pas De La Casa, Grandvalira Andorra iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 423.5EUR - 654.9EUR)
Pas De La Casa Princesa, Pas De La Casa

Pas De La Casa Princesa

Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

  • Fara transport
  Pas De La Casa Alaska, Pas De La Casa

  Pas De La Casa Alaska

  Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

   • Fara transport

   Despre Pas De La CasaPrezentare si poze Pas De La Casa

   Pas De La Casa

   Localitatea Pas de la Casa se află chiar la graniţa cu Franţa la 2080 m înălţime. Este domeniul schiabil la cea mai mare altitudine din Andorra, locul cel mai friguros din Munții Pirinei şi un absolut paradis al sporturilor de iarnă. Aici se organizează Campionatele Europene, dar şi pentru turişti este foarte atractiv domeniul schiabil. Pe lângă pârtii aici găsiţi foarte multe posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Faceţi o plimbare în magazine şi profitaţi de impozitarea scăzută şi după aceea luaţi masa la una din restaurantele care oferă specialități regionale și internaționale. După o pauză puteţi continua cu una dintre barurile, pubs şi cluburi din staţiune care fac din noapte zi!

   Vacante ski Pas De La Casa

   Pas De La Casa reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Pas De La Casa oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pas De La Casa va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Pas De La Casa (Grandvalira, Andorra) iarna 2020 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Recomandari turistice pentru Pas De La Casa

   Après-Ski în Pas de la Casa este foarte mult îndrăgit de tineri datorită tarifelor mici al pârtii de schi. Veţi găsii aici multe baruri doar la o aruncătură de băţ una de alta unde ajungeţi comod pe jos. De la baruri tradiţionale până la baruri pretenţioase în as de la Casa fiecare se poate distra pe placul lui. De asemena aveţi posibilitate de a alege între numeroasele restaurante cu oferte culinare cu specialităţi tradiţionale şi internaţionale.
   Pentru cei care pe lângă ziua de schi vor să participe la alte activităţi vă stau la dispoziţie următoarele activităţi de petrecerea timpului liber: de la snowmobil, sau sania trasă de câini până la paintball şi până la drumeţii cu racheta de schi sau excursii cu bicicleta în zăpadă.