Ski Roznava, Slovacia Slovacia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Selfness Rozava, Roznava

Selfness Rozava

Roznava, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Luxury, Roznava

  Penzion Luxury

  Roznava, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Hotel Kras, Roznava

   Hotel Kras

   Roznava, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Vacante ski Roznava

    Roznava reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Roznava oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Roznava va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Roznava (Slovacia, Slovacia) iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Roznava

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Roznava?

    Hotel Kras, Penzion Luxury, Selfness Rozava sunt cele mai populare hoteluri din Roznava