Ski Spisska Nova Ves, Slovacia Slovacia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Metropol, Spisska Nova Ves

Hotel Metropol

Spisska Nova Ves, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Venusa, Spisska Nova Ves

  Penzion Venusa

  Spisska Nova Ves, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Centrum, Spisska Nova Ves

   Centrum

   Spisska Nova Ves, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Parkhotel Centrum, Spisska Nova Ves

    Parkhotel Centrum

    Spisska Nova Ves, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport
     Hornad Apartment, Spisska Nova Ves

     Hornad Apartment

     Spisska Nova Ves, Slovacia, Slovacia

      • Fara transport

      Vacante ski Spisska Nova Ves

      Spisska Nova Ves reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Spisska Nova Ves oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Spisska Nova Ves va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Spisska Nova Ves (Slovacia, Slovacia) iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Spisska Nova Ves

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Spisska Nova Ves?

      Centrum, Penzion Venusa, Parkhotel Centrum, Hotel Metropol, Hornad Apartment sunt cele mai populare hoteluri din Spisska Nova Ves

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Spisska Nova Ves?

      Hotel Metropol sunt cele mai apreciate hoteluri din Spisska Nova Ves ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Spisska Nova Ves.