Ski Stara Lesna, Slovacia Slovacia iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (12 oferte, 213.9EUR - 290.5EUR)
Apartment Piknik, Stara Lesna

Apartment Piknik

Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Bernardin, Stara Lesna

  Penzion Bernardin

  Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Pazický, Stara Lesna

   Penzion Pazický

   Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Penzion Lomnicky, Stara Lesna

    Penzion Lomnicky

    Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport
     Apartment Iris, Stara Lesna

     Apartment Iris

     Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

      • Fara transport

      Vacante ski Stara Lesna

      Stara Lesna reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Stara Lesna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stara Lesna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Stara Lesna (Slovacia, Slovacia) iarna 2023 - 2024 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Stara Lesna

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stara Lesna?

      Penzion Bernardin, Apartment Piknik, Apartment Iris, Penzion Lomnicky, Penzion Pazický sunt cele mai populare hoteluri din Stara Lesna

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stara Lesna?

      Penzion Bernardin, Apartment Piknik, Sunnystreet Guesthouse sunt cele mai apreciate hoteluri din Stara Lesna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stara Lesna.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stara Lesna?

      Penzion Bernardin, Apartment Piknik, Sunnystreet Guesthouse sunt cele mai apreciate hoteluri din Stara Lesna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stara Lesna.