Ski Turcianske Teplice, Slovacia Slovacia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 190.4EUR - 992.6EUR)
Penzion Panda 2, Turcianske Teplice

Penzion Panda 2

Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzin Panda, Turcianske Teplice

  Penzin Panda

  Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Royal Palace, Turcianske Teplice

   Royal Palace

   Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Vacante ski Turcianske Teplice

    Turcianske Teplice reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Turcianske Teplice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Turcianske Teplice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Turcianske Teplice (Slovacia, Slovacia) iarna 2021 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Turcianske Teplice

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Turcianske Teplice?

    Penzin Panda, Royal Palace, Penzion Panda 2 sunt cele mai populare hoteluri din Turcianske Teplice

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Turcianske Teplice?

    Penzion Panda 2, Royal Palace, Penzin Panda sunt cele mai apreciate hoteluri din Turcianske Teplice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Turcianske Teplice.