Ski Velký Slavkov, Slovacia Slovacia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Tatry Holiday Resort, Velký Slavkov

Tatry Holiday Resort

Velký Slavkov, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Vacante ski Velký Slavkov

  Velký Slavkov reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Velký Slavkov oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Velký Slavkov va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Velký Slavkov (Slovacia, Slovacia) iarna 2021 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Velký Slavkov

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Velký Slavkov?

  Tatry Holiday Resort, Aplend Apartments Tatry Holiday, Aplend Cottages And Houses Tatry Holiday Resort sunt cele mai populare hoteluri din Velký Slavkov

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Velký Slavkov?

  Aplend Cottages And Houses Tatry Holiday Resort, Tatry Holiday Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Velký Slavkov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Velký Slavkov.