Ski Vysne Ruzbachy, Slovacia Slovacia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Zet, Vysne Ruzbachy

Penzion Zet

Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Mystery, Vysne Ruzbachy

  Penzion Mystery

  Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Apartment Pinewood, Vysne Ruzbachy

   Apartment Pinewood

   Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Vacante ski Vysne Ruzbachy

    Vysne Ruzbachy reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Vysne Ruzbachy oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vysne Ruzbachy va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Vysne Ruzbachy (Slovacia, Slovacia) iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Vysne Ruzbachy

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vysne Ruzbachy?

    Penzion Mystery, Penzion Zet, Apartment Pinewood sunt cele mai populare hoteluri din Vysne Ruzbachy