Ski Zvolen, Slovacia Slovacia iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Franko Hotel, Zvolen

Franko Hotel

Zvolen, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Academic, Zvolen

  Academic

  Zvolen, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Fit, Zvolen

   Penzion Fit

   Zvolen, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Penzion Q, Zvolen

    Penzion Q

    Zvolen, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport

     Vacante ski Zvolen

     Zvolen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Zvolen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zvolen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Zvolen (Slovacia, Slovacia) iarna 2022 - 2023 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Zvolen

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zvolen?

     Penzion Q, Penzion Franko, Penzion Fit, Academic, Franko Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Zvolen

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zvolen?

     Polana hotel Zvolen sunt cele mai apreciate hoteluri din Zvolen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zvolen.