Oferte cazare Sliac, Slovacia Slovacia iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Sliac

Sliac, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Sliac sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sliac pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sliac sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Sliac oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Sliac garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sliac va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Sliac, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Sliac

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sliac?

Hotel Kaskady sunt cele mai populare hoteluri din Sliac

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sliac?

Hotel Kaskady sunt cele mai apreciate hoteluri din Sliac ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sliac.