Oferte cazare South Ari Atoll, Maldive Maldive vara 2021
(8 oferte, 210.4EUR - 1000EUR)
Centara Grand Island, South Ari Atoll

Centara Grand Island  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Lux South Ari Atoll, South Ari Atoll

Lux South Ari Atoll  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (01.01 - 07.02.2022)
 • Fara transport
Holiday Island Resort Spa, South Ari Atoll

Holiday Island Resort Spa  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Koimala Hotel, South Ari Atoll

Koimala Hotel

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Lily Beach Resort And Spa, South Ari Atoll

Lily Beach Resort And Spa  

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 07.02.2022)
 • Fara transport
Ranveli Village Resort, South Ari Atoll

Ranveli Village Resort

South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Fara transport
  Constance Halaveli Maldiv, South Ari Atoll

  Constance Halaveli Maldiv

  South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Drift Thelu Veliga Retrea, South Ari Atoll

  Drift Thelu Veliga Retrea

  South Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Oferte South Ari Atoll

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in South Ari Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival South Ari Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din South Ari Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din South Ari Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute South Ari Atoll, Early Booking South Ari Atoll, Last Minute South Ari Atoll, Programe si Oferte Speciale South Ari Atoll.

  South Ari Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din South Ari Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din South Ari Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din South Ari Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in South Ari Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din South Ari Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in South Ari Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din South Ari Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare South Ari Atoll, Maldive, Maldive vara 2021 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre South Ari Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din South Ari Atoll?

  Lux South Ari Atoll, Centara Grand Island, Koimala Hotel, Ranveli Village Resort, Holiday Island Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din South Ari Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island, Lux South Ari Atoll, Lily Beach Resort and Spa, Holiday Island Resort Spa, Ranveli Village Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din South Ari Atoll?

  Lux South Ari Atoll sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din South Ari Atoll?

  Centara Grand Island, Lux South Ari Atoll, Holiday Island Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din South Ari Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din South Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din South Ari Atoll?

  Lux South Ari Atoll, Lily Beach Resort and Spa, Holiday Island Resort Spa sunt hoteluri din South Ari Atoll ce au acces gratuit la internet