Oferte cazare Spytkowice, Polonia Polonia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Kompleks Beskid, Spytkowice

Kompleks Beskid

Spytkowice, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Beskid Kompleks, Spytkowice

  Beskid Kompleks

  Spytkowice, Polonia, Polonia

   • Fara transport

   Oferte Spytkowice

   Spytkowice, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Spytkowice sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Spytkowice pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Spytkowice sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Spytkowice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Spytkowice garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Spytkowice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Spytkowice, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Spytkowice

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Spytkowice?

   BESKID KOMPLEKS, Kompleks Beskid sunt cele mai populare hoteluri din Spytkowice

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Spytkowice?

   Kompleks Beskid sunt cele mai apreciate hoteluri din Spytkowice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Spytkowice.