Oferte cazare Stara Lesna, Slovacia Slovacia iarna 2022
(9 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Pazický, Stara Lesna

Penzion Pazický

Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Horizont Resort, Stara Lesna

  Horizont Resort

  Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Hotel Forton, Stara Lesna

   Hotel Forton

   Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Hotel Lesna, Stara Lesna

    Hotel Lesna

    Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport
     Apartment Piknik, Stara Lesna

     Apartment Piknik

     Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

      • Fara transport
      Penzion Lomnicky, Stara Lesna

      Penzion Lomnicky

      Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

       • Fara transport
       Apartment Iris, Stara Lesna

       Apartment Iris

       Stara Lesna, Slovacia, Slovacia

        • Fara transport

        Oferte Stara Lesna

        Stara Lesna, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Stara Lesna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stara Lesna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stara Lesna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Stara Lesna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Stara Lesna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stara Lesna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Stara Lesna, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - 2023 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Stara Lesna

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stara Lesna?

        Apartment Piknik, Apartment Iris, Penzion Lomnicky, Penzion Pazický, Sunnystreet Guesthouse sunt cele mai populare hoteluri din Stara Lesna

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stara Lesna?

        Horizont Resort, Sunnystreet Guesthouse, Hotel Forton, Hotel Lesna, Kontakt Wellness Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Stara Lesna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stara Lesna.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stara Lesna?

        Sunnystreet Guesthouse sunt cele mai apreciate hoteluri din Stara Lesna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stara Lesna.