Oferte cazare Stare Hory, Slovacia Slovacia iarna 2023
(4 oferte, 207.6EUR - 207.6EUR)
B B Sant Bernard, Stare Hory

B B Sant Bernard

Stare Hory, Slovacia, Slovacia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hostinec Stare Hory, Stare Hory

Hostinec Stare Hory

Stare Hory, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Stare Hory

  Stare Hory, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Stare Hory sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stare Hory pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stare Hory sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Stare Hory oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Stare Hory garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stare Hory va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Stare Hory, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Stare Hory

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stare Hory?

  B B Sant Bernard, Hostinec Stare Hory sunt cele mai populare hoteluri din Stare Hory

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stare Hory?

  Hostinec Stare Hory sunt cele mai apreciate hoteluri din Stare Hory ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stare Hory.