Oferte cazare Strazne, Cehia Cehia iarna 2023
(10 oferte, 50EUR - 500EUR)
Petski, Strazne

Petski

Strazne, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Strazne

  Strazne, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Strazne sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Strazne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Strazne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Strazne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Strazne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Strazne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Strazne, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Strazne

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Strazne?

  Chalupa Na Desitce, Dvorská Bouda, Malá Rennerovka, Horský Friesovy Boudy, Petski sunt cele mai populare hoteluri din Strazne

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Strazne?

  Dvorská Bouda, Horský Friesovy Boudy, Petski sunt cele mai apreciate hoteluri din Strazne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Strazne.