Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia Polonia iarna 2020
(4 oferte, 170.5EUR - 170.5EUR)
Sudetia, Swieradow Zdroj

Sudetia

Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Hotel Era, Swieradow Zdroj

  Hotel Era

  Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Aparthotel Flinski, Swieradow Zdroj

   Aparthotel Flinski

   Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

    • Fara transport

    Oferte Swieradow Zdroj

    Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Swieradow Zdroj sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Swieradow Zdroj pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Swieradow Zdroj sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Swieradow Zdroj oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Swieradow Zdroj garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Swieradow Zdroj va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia iarna 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro