Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia Polonia iarna 2022
(11 oferte, 170.5EUR - 267.1EUR)
Hotel Era, Swieradow Zdroj

Hotel Era

Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Sudetia, Swieradow Zdroj

  Sudetia

  Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Krasicki Resort Spa, Swieradow Zdroj

   Krasicki Resort Spa

   Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    Swieradow, Swieradow Zdroj

    Swieradow

    Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

     • Fara transport
     Aparthotel Flinski, Swieradow Zdroj

     Aparthotel Flinski

     Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

      • Fara transport
      Hotel Ewa Medical Spa, Swieradow Zdroj

      Hotel Ewa Medical Spa

      Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

       • Fara transport

       Oferte Swieradow Zdroj

       Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Swieradow Zdroj sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Swieradow Zdroj pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Swieradow Zdroj sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Swieradow Zdroj oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Swieradow Zdroj garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Swieradow Zdroj va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia iarna 2022 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Swieradow Zdroj

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Swieradow Zdroj?

       Swieradow, Rentplanet Apartament Cicha 4, Aparthotel Flinski, Krasicki Resort Spa, Sudetia sunt cele mai populare hoteluri din Swieradow Zdroj

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Swieradow Zdroj?

       Swieradow, Krasicki Resort Spa, Sudetia, Hotel Era sunt cele mai apreciate hoteluri din Swieradow Zdroj ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Swieradow Zdroj.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Swieradow Zdroj?

       Rentplanet Apartament Bronka Czecha sunt cele mai apreciate hoteluri din Swieradow Zdroj ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Swieradow Zdroj.