Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia Polonia iarna 2023
(316 oferte, 267.1EUR - 267.1EUR)
Krasicki Resort Spa, Swieradow Zdroj

Krasicki Resort Spa

Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Hotel Era, Swieradow Zdroj

  Hotel Era

  Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Sudetia, Swieradow Zdroj

   Sudetia

   Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    Sanatorium St. Lukas, Swieradow Zdroj

    Sanatorium St. Lukas

    Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

     • Fara transport
     Aparthotel Flinski, Swieradow Zdroj

     Aparthotel Flinski

     Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

      • Fara transport
      Magia Przy Gondoli, Swieradow Zdroj

      Magia Przy Gondoli

      Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

       • Fara transport
       Swieradow, Swieradow Zdroj

       Swieradow

       Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia

        • Fara transport

        Oferte Swieradow Zdroj

        Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Swieradow Zdroj sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Swieradow Zdroj pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Swieradow Zdroj sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Swieradow Zdroj oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Swieradow Zdroj garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Swieradow Zdroj va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Swieradow Zdroj, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 158 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Swieradow Zdroj

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Swieradow Zdroj?

        Rentplanet Apartament Cicha 4, Aparthotel Flinski, Krasicki Resort Spa, Sanatorium St. Lukas, Sudetia sunt cele mai populare hoteluri din Swieradow Zdroj

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Swieradow Zdroj?

        Hotel Era, Sudetia, Sanatorium St. Lukas, Krasicki Resort Spa, Aparthotel Flinski sunt cele mai apreciate hoteluri din Swieradow Zdroj ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Swieradow Zdroj.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Swieradow Zdroj?

        Aparthotel Flinski, Rentplanet Apartament Bronka Czecha, Aparthotel Flinski Sport And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Swieradow Zdroj ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Swieradow Zdroj.