Oferte cazare Szczyrk, Polonia Polonia iarna 2023
(280 oferte, 341EUR - 341EUR)
Willa Jacuu, Szczyrk

Willa Jacuu

Szczyrk, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Willa Bianka, Szczyrk

  Willa Bianka

  Szczyrk, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Willa Maggie, Szczyrk

   Willa Maggie

   Szczyrk, Polonia, Polonia

    • Fara transport

    Oferte Szczyrk

    Szczyrk, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Szczyrk sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Szczyrk pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Szczyrk sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Szczyrk oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Szczyrk garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Szczyrk va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Szczyrk, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 140 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Szczyrk

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Szczyrk?

    DAJ SPOKÓJ - SLOW APARTMENTS, CENTRUM NATURY BESKID, Krupowka Top Mountain Resort, Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie, Meta Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Szczyrk

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Szczyrk?

    Meta Resort And Vine Spa, Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczyrk ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Szczyrk.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Szczyrk?

    Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie, POD KLIMCZOKIEM I sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczyrk ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Szczyrk.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Szczyrk?

    Meta Resort And Vine Spa sunt hoteluri din Szczyrk ce au acces gratuit la internet