Oferte cazare Szczyrk, Polonia Polonia iarna 2022
(4 oferte, 77.5EUR - 77.5EUR)

Oferte Szczyrk

Szczyrk, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Szczyrk sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Szczyrk pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Szczyrk sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Szczyrk oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Szczyrk garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Szczyrk va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Szczyrk, Polonia, Polonia iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Szczyrk

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Szczyrk?

Krupowka Top Mountain Resort, Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie, Meta Apartments, Meta Resort And Vine Spa sunt cele mai populare hoteluri din Szczyrk

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Szczyrk?

Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie, Meta Resort And Vine Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczyrk ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Szczyrk.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Szczyrk?

Osrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy Gronie sunt cele mai apreciate hoteluri din Szczyrk ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Szczyrk.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Szczyrk?

Meta Resort And Vine Spa sunt hoteluri din Szczyrk ce au acces gratuit la internet