Individual Taichung, Taiwan Taiwan 2022
Filtre: Transport: individual× (431 oferte, 86.1EUR - 581EUR)
Landis, Taichung

Landis

Taichung, Taiwan, Taiwan

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Fullon Hotel Lihpao Land, Taichung

Fullon Hotel Lihpao Land

Taichung, Taiwan, Taiwan

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Millennium Vee Hotel Taichung, Taichung

Millennium Vee Hotel Taichung

Taichung, Taiwan, Taiwan

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Evergreen Laurel, Taichung

Hotel Evergreen Laurel

Taichung, Taiwan, Taiwan

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Zhong Ke, Taichung

Zhong Ke

Taichung, Taiwan, Taiwan

  • Fara transport
  The Splendor Hotel Taichung, Taichung

  The Splendor Hotel Taichung

  Taichung, Taiwan, Taiwan

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Tempus, Taichung

  Tempus

  Taichung, Taiwan, Taiwan

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  E Tung, Taichung

  E Tung

  Taichung, Taiwan, Taiwan

   • Fara transport
   Lai Lai, Taichung

   Lai Lai

   Taichung, Taiwan, Taiwan

    • Fara transport
    Herz, Taichung

    Herz

    Taichung, Taiwan, Taiwan

     • Fara transport
     Elizabeth, Taichung

     Elizabeth

     Taichung, Taiwan, Taiwan

      • Fara transport

      Despre TaichungPrezentare si poze Taichung

      Taichung

      Taichung este o municipalitate specială situată în centrul Taiwanului. Taichung are o populație de aproximativ 2,81 milioane de oameni și este al doilea cel mai populat oraș din Taiwan, depășind Kaohsiung în iulie 2017. Acesta servește ca nucleu al zonei metropolitane Taichung-Changhua, care este a doua cea mai mare zonă metropolitană din Taiwan.

      Sejururi Individual Taichung

      Destinatia Taichung, Taiwan, Taiwan este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Taichung cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

      Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Taichung au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Taichung, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

      Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Taichung si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

      Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Taichung trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

      Sejururi cu transport individual cu masina proprie Taichung (Taiwan, Taiwan) 2022 la cele mai mici preturi. Peste 431 oferte. Rezerva acum online!

      Recomandari turistice pentru Taichung

      Ca si obiective, recomandam:
      Satul curcubeu: sunt de fapt câteva barăci mici și sărăcăcioase. Însă așa mici și sărăcăcioase cum sunt, au devenit cămin pentru veterani ai Kuomintang-ului care s-au refugiat în Taiwan după ce au fost învinși de comuniști în China. Statul a pus la dispoziția acestor veterani așezări peste tot pe insulă, construite repede și cu materiale ieftine.
      Miyahara: clădirea de cărămidă roșie este o fostă clinică oftalmologică ridicată în 1927 de către japonezul Takeo Miyahara. La vremea aceea Taiwanul se afla sub ocupație niponă, iar Miyahara era cea mai mare clinică oftalmologică din oraș. Mai apoi, după 1945, aici a funcționat Taichung Health Bureau. După care, nimic. Lăsată în paragină, dimpreună cu mai toată zona respectivă. A venit și cutremurul alintat „921 earthquake” care n-a făcut decât să înrăutățească lucrurile.
      Painted Animation Lane: este o alee banală transformată în obiectiv turistic pentru copii. Aleea este plină de personaje din anime precum Dragon Ball, One Piece, Detective Conan sau Pokemon. Nici personajele Looney Tunes nu lipsesc.

      Intrebari frecvente despre Taichung

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Taichung?

      Landis, Zhong Ke, Park Lane Inn Taichung Former Splendor Inn Taichung, Good Ground, Hotel Evergreen Laurel sunt cele mai populare hoteluri din Taichung

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Taichung?

      Landis, Good Ground, Park Lane Inn Taichung Former Splendor Inn Taichung, Zhong Ke, Plaza Hotel Dlx Suite sunt cele mai apreciate hoteluri din Taichung ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Taichung.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Taichung?

      E Tung, Hotel Holiday Inn Express Taichung Park sunt cele mai apreciate hoteluri din Taichung ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Taichung.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Taichung?

      Windsor Hotel Taichung sunt cele mai apreciate hoteluri din Taichung ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Taichung.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Taichung?

      Plaza International, Fullon Hotel Lihpao Land sunt cele mai apreciate hoteluri din Taichung cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Taichung.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Taichung?

      Landis, Tempus, Fashion Go Fengjia, J I Home sunt hoteluri din Taichung ce au acces gratuit la internet