Individual Tallinn, Harju Estonia 2022
Filtre: Transport: individual× (204 oferte, 93.1EUR - 955.5EUR)
Nepi, Tallinn

Nepi

Tallinn, Harju, Estonia

  • Fara transport

  Despre TallinnPrezentare si poze Tallinn

  Tallinn

  In 1154 un oras numit Qlwn sau Qalaven apare pe o harta a cartografului Muhammad al-Idrisi, fiind descris drept un mic oras langa un mare castel din Astlanda. Unii au sugerat ca acel Quwri din Astlanda ar putea fi asezarea ce a precedat actualul oras Tallinn. Un nume similar, Kolyvan, probabil derivat din numele eroului mitic estonian Kalev, apare intr-o cronica timpurie a slavilor rasariteni.


  Sejururi Individual Tallinn

  Destinatia Tallinn, Harju, Estonia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Tallinn cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

  Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Tallinn au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Tallinn, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

  Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Tallinn si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

  Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Tallinn trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

  Sejururi cu transport individual cu masina proprie Tallinn (Harju, Estonia) 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Peste 204 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Tallinn

  - Castelul Toompea
  - Turnul TV Tallinn
  - Portile Viru
  - Piata Libertatii
  - Palatul Kadriorg
  - Zidul Orasului
  - Fostul sediu KGB
  - Inchisoarea Patarei
  - Muzeul Ocupatiei
  - Muzeul National de Arta KUMU
  - Muzeul Estonian in Aer Liber
  - Manastirea Sf Brigita
  - Catedrala Sf.Maria
  - Biserica Sf. Olaf
  - Gradina Zoologica Tallinn
  - Gradina Botanica Tallinn