Oferte cazare Tanvald, Cehia Cehia iarna 2023
(38 oferte, 50EUR - 500EUR)
Grand, Tanvald

Grand

Tanvald, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  U Dubu, Tanvald

  U Dubu

  Tanvald, Cehia, Cehia

   • Fara transport

   Oferte Tanvald

   Tanvald, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Tanvald sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Tanvald pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Tanvald sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Tanvald oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Tanvald garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tanvald va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Tanvald, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 19 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Tanvald

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tanvald?

   HOTEL BRITZ, Penzion Vera, Chalupa U Jezu, U DUBU, HOTEL BON sunt cele mai populare hoteluri din Tanvald

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tanvald?

   Grand, HOTEL BON, U DUBU sunt cele mai apreciate hoteluri din Tanvald ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tanvald.