Oferte cazare Trstena, Slovacia Slovacia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Pristav, Trstena

Hotel Pristav

Trstena, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Hotel Rohac, Trstena

  Hotel Rohac

  Trstena, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Trstena

   Trstena, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Trstena sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Trstena pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Trstena sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Trstena oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Trstena garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Trstena va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Trstena, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Trstena

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Trstena?

   Hotel Pristav, Hotel Rohac sunt cele mai populare hoteluri din Trstena

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Trstena?

   Hotel Pristav sunt cele mai apreciate hoteluri din Trstena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Trstena.