Oferte cazare Turcianske Teplice, Slovacia Slovacia iarna 2023
(6 oferte, 190.4EUR - 190.4EUR)
Royal Palace, Turcianske Teplice

Royal Palace

Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzin Panda, Turcianske Teplice

  Penzin Panda

  Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Penzion Panda 2, Turcianske Teplice

   Penzion Panda 2

   Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Turcianske Teplice

    Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Turcianske Teplice sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Turcianske Teplice pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Turcianske Teplice sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Turcianske Teplice oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Turcianske Teplice garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Turcianske Teplice va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Turcianske Teplice, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Turcianske Teplice

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Turcianske Teplice?

    Penzin Panda, Royal Palace, Penzion Panda 2 sunt cele mai populare hoteluri din Turcianske Teplice

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Turcianske Teplice?

    Penzin Panda, Royal Palace, Penzion Panda 2 sunt cele mai apreciate hoteluri din Turcianske Teplice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Turcianske Teplice.