Oferte cazare Turnov, Cehia Cehia iarna 2023
(50 oferte, 50EUR - 500EUR)
Pano, Turnov

Pano

Turnov, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Turnov

  Turnov, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Turnov sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Turnov pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Turnov sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Turnov oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Turnov garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Turnov va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Turnov, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Turnov

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Turnov?

  Holiday Home Mino, Penzion Eden Turnov, Penzion Svatý Jan, BOHEMIA INN HOTEL, Karel Iv. sunt cele mai populare hoteluri din Turnov

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Turnov?

  Kralicek, Karel Iv. sunt cele mai apreciate hoteluri din Turnov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Turnov.