Oferte cazare Vazec, Slovacia Slovacia iarna 2022
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Chio, Vazec

Hotel Chio

Vazec, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Vazec

  Vazec, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Vazec sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vazec pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vazec sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Vazec oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Vazec garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vazec va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Vazec, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Vazec

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vazec?

  Hotel Chio sunt cele mai populare hoteluri din Vazec

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vazec?

  Hotel Chio sunt cele mai apreciate hoteluri din Vazec ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vazec.