Oferte cazare Velký Slavkov, Slovacia Slovacia iarna 2022
(3 oferte, 139.3EUR - 393.4EUR)
Tatry Holiday Resort, Velký Slavkov

Tatry Holiday Resort

Velký Slavkov, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Velký Slavkov

  Velký Slavkov, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Velký Slavkov sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Velký Slavkov pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Velký Slavkov sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Velký Slavkov oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Velký Slavkov garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Velký Slavkov va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Velký Slavkov, Slovacia, Slovacia iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Velký Slavkov

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Velký Slavkov?

  Tatry Holiday Resort, Aplend Apartments Tatry Holiday, Aplend Cottages And Houses Tatry Holiday Resort sunt cele mai populare hoteluri din Velký Slavkov

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Velký Slavkov?

  Aplend Cottages And Houses Tatry Holiday Resort, Tatry Holiday Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Velký Slavkov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Velký Slavkov.