Oferte cazare Vimperk, Cehia Cehia iarna 2023
(22 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Vimperk

Vimperk, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Vimperk sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vimperk pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vimperk sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Vimperk oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Vimperk garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vimperk va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Vimperk, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Vimperk

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vimperk?

HOTEL ZLATÁ HVEZDA, Apartmany Zamek Vimperk, Vila Albrecht Vimperk, Penzion Sumavous, Apartman U Stefk sunt cele mai populare hoteluri din Vimperk