Individual Vlore, Albania Albania 2022
Filtre: Transport: individual× (108 oferte, 104.8EUR - 1000EUR)
Hotel Vlora International, Vlore

Hotel Vlora International

Vlore, Albania, Albania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Picasso, Vlore

Hotel Picasso  

Vlore, Albania, Albania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Partner, Vlore

Partner

Vlore, Albania, Albania

  • Fara transport
  Garden, Vlore

  Garden

  Vlore, Albania, Albania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  New York, Vlore

  New York

  Vlore, Albania, Albania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Aliko, Vlore

  Aliko

  Vlore, Albania, Albania

   • Fara transport
   Olympia, Vlore

   Olympia

   Vlore, Albania, Albania

    • Fara transport
    Onorato, Vlore

    Onorato

    Vlore, Albania, Albania

     • Fara transport
     Bologna, Vlore

     Bologna

     Vlore, Albania, Albania

      • Fara transport
      Splendor, Vlore

      Splendor

      Vlore, Albania, Albania

       • Fara transport
       Paradise Beach Hotel, Vlore

       Paradise Beach Hotel

       Vlore, Albania, Albania

       • Hotel cu piscina interioara  
       • Fara transport
       Ambasador, Vlore

       Ambasador

       Vlore, Albania, Albania

       • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
       • Fara transport
       Lux Vlore, Vlore

       Lux Vlore

       Vlore, Albania, Albania

        • Fara transport
        Jonufra, Vlore

        Jonufra

        Vlore, Albania, Albania

         • Fara transport

         Despre VlorePrezentare si poze Vlore

         Vlore

         Vlora este un oraș vechi fondat în secolul al VI-lea î.Hr., cunoscut inițial cu numele de Aulona, situat într-o locație frumoasă, în fața peninsulei Karaburun și a insulei Sazan și înconjurat de plaje și nisip stâncos.

         Sejururi Individual Vlore

         Destinatia Vlore, Albania, Albania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Vlore cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

         Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Vlore au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Vlore, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

         Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Vlore si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

         Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Vlore trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

         Sejururi cu transport individual cu masina proprie Vlore (Albania, Albania) 2022 la cele mai mici preturi. Peste 110 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

         Recomandari turistice pentru Vlore

         Moscheea Muradie construită în 1537 de celebrul arhitect turc otoman Mimar Sinan, în timpul domniei Sultanului Suleiman Magnificul.
         Manastirea Zvernec este o biserică medievală bizantină din Insula Zvërnec din interiorul Lagunei Narta, in nord-vestul orașului Vlorë.
         Castelul Kanine a fost construit în satul cu același nume, care se află la aproximativ 6 km de Vlorë si se ridică pe partea muntelui Șușica, la aproximativ 380 de metri deasupra nivelului mării. Castelul a fost construit pe locul unei vechi așezări, una dintre cele mai vechi din regiunea Vlora.
         Muzeul de istorie este o atracție populară pentru turiști si detine o colecție impresionantă de obiecte care poartă amprentele vremurilor vechi. Obiectele arheologice din cele mai vechi timpuri sunt atracțiile majore ale acestui muzeu. Sicriul patriotului local Avni Rustemi poate fi văzut aici. Voi și tovarășii dvs. v-ar fi uimit să vedeți întreaga colecție a muzeului care afișează obiecte din cele mai vechi timpuri până în timpurile recente.
         Muzeul Independentei este de fapt o vilă de dimensiuni moderate, care a fost primul guvern post-independență al HQ Albania în 1912. În interior puteți vedea cum arătau camerele și birourile, precum și artefacte și fotografii istorice din perioada de timp. Este un loc bun pentru a afla despre scurtul, dar primul gust al independenței Albaniei în timpul anilor tumultuoși chiar înainte de Primul Război Mondial.
         Parcul Național Llogara este situat strategic în Munții Ceraunian, la sud-est de Orikum. Parcul cuprinde 1.010 ha de-a lungul Mării Ionice. Altitudinea parcului variază între 200 m și 2.020 m deasupra Adriaticii. Parcul se bucură de un climat mediteranean cu influențe subtropicale, cu ierni ploioase și uscate și veri calde până la cald.
         Muzeul Etnografic este un muzeu mic, dar unic, plin de artefacte vechi și care expune diverse aspecte ale vieții tradiționale albaneze.

         Intrebari frecvente despre Vlore

         Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vlore?

         Partner, Hotel Picasso, The Llogora Tourist Village, Hotel Helia, Paradise Beach hotel sunt cele mai populare hoteluri din Vlore

         Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vlore?

         Partner, Hotel Picasso, Residence Jazoj, Hotel Divers, AGLON sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vlore.

         Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vlore?

         Mare Blu Hotel Bar, Yacht Hotel, Aliko, H M Hotel, Ambasador sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vlore.

         Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore?

         Paradise Beach hotel, Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore.

         Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vlore?

         Ambasador, New York, Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vlore.

         Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vlore?

         Hotel Picasso sunt hoteluri din Vlore ce au acces gratuit la internet