Oferte cazare Vysne Ruzbachy, Slovacia Slovacia iarna 2023
(6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Penzion Zet, Vysne Ruzbachy

Penzion Zet

Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Mystery, Vysne Ruzbachy

  Penzion Mystery

  Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Apartment Pinewood, Vysne Ruzbachy

   Apartment Pinewood

   Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Vysne Ruzbachy

    Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Vysne Ruzbachy sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vysne Ruzbachy pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vysne Ruzbachy sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Vysne Ruzbachy oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Vysne Ruzbachy garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vysne Ruzbachy va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Vysne Ruzbachy, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Vysne Ruzbachy

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vysne Ruzbachy?

    Penzion Mystery, Penzion Zet, Apartment Pinewood sunt cele mai populare hoteluri din Vysne Ruzbachy