Charter Washington Dc, Washington Statele Unite 2023
Filtre: Transport: Avion× (2 oferte, 206EUR - 206EUR)
Sejur New York & Washington D.C. Sua 9 Zile - Martie 2024, Washington Dc

Sejur New York & Washington D.C. Sua 9 Zile - Martie 2024

Washington Dc, Washington, Statele Unite

  • Avion (19.03 - 27.03.2024)
   Date de plecare: 19.03

  Despre Washington DcPrezentare si poze Washington Dc

  Washington Dc

  Desi greu de crezut, terenul pe care astazi se afla Mallul National si cladirile statului a fost odata un teren mlastinos. Locatia strategica cu acces la mare prin raul Potomac si intre sud si nord il fac un loc atragator. Initial creat de arhitectul francez Pierre L`Enfant in 1791, Washington este un oras cu parcuri verzi, strazi largi aliniate de copaci si foarte putini zgarie-nori, care dau orasului un aer european.

  Sejururi Charter Washington Dc

  Pentru Washington Dc, Washington, Statele Unite au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Washington Dc la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Washington Dc se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Washington Dc, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Washington Dc pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Washington Dc.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Washington Dc (Washington, Statele Unite) 2023 - 2024 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Washington Dc

  - Monumentul Washington
  - Memorialul Lincoln
  - Gradina Botanica SUA
  - Muzeul Aeronautic
  - Castelul Smithsonian
  - Memorialul Gefferson
  - Cladirea Capitoliului

  Intrebari frecvente despre Washington Dc

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Washington Dc?

  Sejur New York & Washington D.C. SUA 9 zile - martie 2024 sunt cele mai populare hoteluri din Washington Dc

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Washington Dc?

  Sejur New York & Washington D.C. SUA 9 zile - martie 2024 sunt cele mai apreciate hoteluri din Washington Dc ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Washington Dc.