Oferte cazare Windhoek, Namibia Namibia 2023
(88 oferte, 227.9EUR - 1000EUR)
Hilton, Windhoek

Hilton

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Windhoek Country Club, Windhoek

Windhoek Country Club

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Protea Hotel By Marriott Windhoek Furstenhof, Windhoek

Protea Hotel By Marriott Windhoek Furstenhof

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Safari, Windhoek

Safari

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Auas Safari Lodge, Windhoek

Auas Safari Lodge

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Safari Court, Windhoek

Safari Court

Windhoek, Namibia, Namibia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Hotel Thule, Windhoek

Hotel Thule

Windhoek, Namibia, Namibia

  • Fara transport
  Intu Afrika Camelthorn Lo, Windhoek

  Intu Afrika Camelthorn Lo

  Windhoek, Namibia, Namibia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Despre WindhoekPrezentare si poze Windhoek

  Windhoek

  Windhoek, capitala Namibiei, se află într-un bazin între Muntele Khomas, Auas și Munții Eros. Se află la 1.680 m deasupra nivelului mării, la 650 km nord de râul Orange și la 360 km de litoralul Atlanticului. Datorită norocului pur sau a unui atac strălucit al planificării germanice, orașul este situat aproape în epicentrul țărilor. Această locație are avantaje evidente atunci când vine vorba de guvernarea unei țări de dimensiunea Namibiei și, de asemenea, o face locul ideal pentru a începe și a planifica orice călătorie namibiană.

  Recomandari turistice pentru Windhoek

  Centrul orașului se caracterizează printr-o proliferare a clădirilor în stil german, o amintire durabilă a istoriei coloniale timpurii a Namibiei. Clădirile timpurii precum Alte Feste (vechiul fort), Christuskirche și Tintenpalast (clădirile parlamentului) prezintă un interes istoric deosebit. Într-o minunată afișare de ironie, Fortul Alte Feste, cândva bastion al colonialismului german, găzduiește acum Muzeul Național, care pune un accent deosebit pe lupta pentru libertate și independența namibiană, chiar în fața fortului se află iconicul Reiterdenkmal (memorial ecvestru). Alte clădiri notabile din Windhoek includ Catedrala St Mary și Clădirea Turnhalle.
  Windhoek a avut mai multe nume, multe inspirate de izvoarele de apă caldă găsite în zonă, dintre care cele mai vechi au fost Damara, Ais, Gams. Zona a fost, de asemenea, numită Băile reginei Adelaide pentru o perioadă de timp. Mai multe opinii sunt oferite pentru originea numelui actual, cea mai populară dintre acestea este aceea că, cu ceva timp înainte de 1840, Jonker Afrikaner, un lider Nama, a numit zona Winterhoek, după ferma din Africa de Sud, unde s-a născut. Windhoek, sau colțul de vânt, este o corupție a acestui nume.
  În timpul zilei, centrul orașului are o cultură europeană a cafenelelor, domină bucătăria germană, dar influența namibiană poate fi găsită în cantitatea și calitatea cărnii oferite.
  Viața de noapte în centrul orașului a crescut odată cu populația, cu o cantitate decentă de restaurante, baruri și cluburi de noapte. Există încă o cantitate corectă de viață de noapte care se întâmplă în afara centrului orașului, în suburbii și în zonele orășenești. În timpul ocupației sud-africane orașul a fost împărțit în trei zone; suburbiile centrale pentru albi, Khomasdal pentru colorați și Katutura pentru negri. Katutura și Khomasdal au o viață de noapte vibrantă, iar în weekend petrecerea este non-stop. Pentru vizitarea neinițiată a uneia dintre aceste zone defavorizate poate fi extrem de descurajantă și nesigură.
  Windhoek joaca de asemenea un rol important in industria berii din Namibia, este un loc minunat pentru a pierde timpul în timp ce bei sau gătești o bere rece. Există, de asemenea, o serie de spitale private, un spital administrat de stat, bănci, farmacii (cu bancomate 24 de ore), supermarketuri, brutării și magazine de haine. Există un mall mare: Mall Maerua, dotat cu piscină interioară și sală de gimnastica și unul mai mic în Post Street Mall, Piața Orașului și în Parcul Wernhill, toate merită vizitate. Există, de asemenea, 2 zone industriale, de nord și de sud, pentru cumpărarea de piese auto.

  Intrebari frecvente despre Windhoek

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Windhoek?

  Hilton, Windhoek Country Club, Safari Court, Hotel Kalahari Sands, Safari sunt cele mai populare hoteluri din Windhoek

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Windhoek?

  Hilton, Windhoek Country Club, Protea Thuringerhof, Auas Safari Lodge, Avani Windhoek Hotel Ca sunt cele mai apreciate hoteluri din Windhoek ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Windhoek.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Windhoek?

  Safari sunt cele mai apreciate hoteluri din Windhoek ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Windhoek.