Oferte cazare Zab, Polonia Polonia iarna 2023
(20 oferte, 50EUR - 500EUR)
Ibis Katowice Zabrze, Zabrze

Ibis Katowice Zabrze

Zabrze, Polonia, Polonia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Szybowa Ii, Zabrze

Szybowa Ii

Zabrze, Polonia, Polonia

  • Fara transport

  Oferte Zab

  Zab, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Zab sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zab pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zab sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Zab oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Zab garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zab va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Zab, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Zab

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zab?

  Ibis Katowice Zabrze, Diament Zabrze, Penguin Rooms Marii Sklodowskiej, Hotel Redyk Skiandrelax, Park Diament Zabrze sunt cele mai populare hoteluri din Zab

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zab?

  Ibis Katowice Zabrze, Park Diament Zabrze, Hotel Redyk Skiandrelax, HOTEL DIAMENT ZABRZE GLIWICE, PARK HOTEL DIAMENT ZABRZEGLIWICE sunt cele mai apreciate hoteluri din Zab ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zab.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zab?

  Ibis Katowice Zabrze sunt hoteluri din Zab ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zab.