Oferte cazare Zab, Polonia Polonia iarna 2021
(5 oferte, 175.4EUR - 313.3EUR)

Oferte Zab

Zab, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Zab sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zab pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zab sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Zab oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Zab garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zab va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Zab, Polonia, Polonia iarna 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Zab

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zab?

Penguin Rooms Marii Sklodowskiej, Hotel Redyk Skiandrelax, Hotel Ibis Katowice Zabrze, Ibis Katowice Zabrze, Diament Zabrze sunt cele mai populare hoteluri din Zab

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zab?

Hotel Redyk Skiandrelax, Hotel Ibis Katowice Zabrze, Ibis Katowice Zabrze, Diament Zabrze sunt cele mai apreciate hoteluri din Zab ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zab.