Early Booking Zanzibar Tanzania 2022
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (5 oferte, 241.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort , Zanzibar

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort   

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 23.02.2023)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 17.05.2022

Riu Palace Zanzibar, Zanzibar

Riu Palace Zanzibar  

Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (01.02 - 03.03.2023)
 • Fara transport
Ahg Waridi Beach Resort Spa, Zanzibar

Ahg Waridi Beach Resort Spa  

Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (04.01 - 23.02.2023)
 • Fara transport
Riu Jambo Nungwi, Zanzibar

Riu Jambo Nungwi

Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (14.07 - 23.02.2023)
 • Fara transport
Hotel Ahg Dream S Bay Boutique, Zanzibar

Hotel Ahg Dream S Bay Boutique  

Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 23.02.2023)
 • Fara transport

Despre Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar reprezinta un Arhipeleag in Oceanul Indian si este format din insula omonima. Aceasta masoara 90km lungime si 35km latime la care se adauga alte numeroase insulite ce formeaza impreuna provincia semi-autonoma Zanzibar. Situat in apropierea coastei Tanzaniei, la intretaierea drumurilor ce lega Africa de Asia si Orientul Mijlociu, Zanzibar a fost o lunga perioada de timp un important centru pentru comertul cu mirodenii din regiunea Oceanului Indian, motiv pentru care mai este cunoscuta si sub denumirea de Insula Mirodeniilor.

Black Friday Zanzibar

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Zanzibar, Tanzania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Zanzibar.

Ofertele turistice Early Booking Zanzibar 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Zanzibar pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Zanzibar este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Zanzibar.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Zanzibar au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Zanzibar scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Zanzibar cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Zanzibar in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Zanzibar sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Zanzibar prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Zanzibar si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Zanzibar si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Zanzibar Tanzania 2022 - Peste 5 oferte Inscrieri timpurii Zanzibar cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Zanzibar

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zanzibar?

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort , Paradise Beach Resort, Riu Palace Zanzibar, DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, Uroa Bay Beach Resort sunt cele mai populare hoteluri din Zanzibar

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zanzibar?

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort , Paradise Beach Resort, Riu Palace Zanzibar, Uroa Bay Beach Resort, DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi sunt cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zanzibar.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zanzibar?

Riu Palace Zanzibar, DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, Hotel Sea Cliff Resort Spa, Zanzibar Star Nungwi, Best Western Plus Zanzibar sunt cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zanzibar.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zanzibar?

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort , Riu Palace Zanzibar, Uroa Bay Beach Resort, DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, AHG Waridi Beach Resort SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zanzibar.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zanzibar?

Paradise Beach Resort, Hotel Sea Cliff Resort Spa, Zanzibar Star Nungwi, Neptune Pwani Beach Resort Spa, Xanadu Villas Retreat sunt cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zanzibar.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zanzibar?

AHG Waridi Beach Resort SPA, Melia Zanzibar, Reef Beach Resort Jambiani Zanzibar, Zanzibar Queen Hotel, Madinat Al Bahr Business Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zanzibar.