Oferte cazare Zawoja, Polonia Polonia iarna 2023
(16 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Zawoja

Zawoja, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Zawoja sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Zawoja pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Zawoja sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Zawoja oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Zawoja garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Zawoja va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Zawoja, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Zawoja

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zawoja?

WILLA SONIA, LUX DOM NA KOLISTYM GRONIU, NOCLEGI STYRNOL, NOCLEGI MOSORNY GRON, HOLIDAY HOME WILLA SONIA sunt cele mai populare hoteluri din Zawoja

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zawoja?

Hotelandspa Jawor sunt cele mai apreciate hoteluri din Zawoja ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zawoja.