Oferte cazare Ziar Nad Hronom, Slovacia Slovacia iarna 2024
(4 oferte, 181.7EUR - 189EUR)
Pension Avio Angels, Ziar Nad Hronom

Pension Avio Angels

Ziar Nad Hronom, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Garni Hotel Fellini, Ziar Nad Hronom

  Garni Hotel Fellini

  Ziar Nad Hronom, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Hotel Luna, Ziar Nad Hronom

   Hotel Luna

   Ziar Nad Hronom, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Ziar Nad Hronom

    Ziar Nad Hronom, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Ziar Nad Hronom sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ziar Nad Hronom pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ziar Nad Hronom sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Ziar Nad Hronom oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Ziar Nad Hronom garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ziar Nad Hronom va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Ziar Nad Hronom, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Ziar Nad Hronom

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ziar Nad Hronom?

    Pension Avio Angels, Garni Hotel Fellini, Hotel Luna sunt cele mai populare hoteluri din Ziar Nad Hronom

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ziar Nad Hronom?

    Hotel Luna sunt cele mai apreciate hoteluri din Ziar Nad Hronom ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ziar Nad Hronom.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ziar Nad Hronom?

    Pension Avio Angels, Hotel Luna, Garni Hotel Fellini sunt cele mai apreciate hoteluri din Ziar Nad Hronom ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ziar Nad Hronom.