Autocar Seniori 2022
Filtre: Categorie: Seniori×Transport: autocar× (2 oferte, 157.5EUR - 129EUR)
Galini Hotel , Edipsos Evia

Galini Hotel   

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (27.06 - 03.10.2022)
 • Fara transport
Circuit Istanbul – Capitala Savorilor I Experientelor Orientale Senior Voyage, Istanbul

Circuit Istanbul – Capitala Savorilor I Experientelor Orientale Senior Voyage

Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

  • Autocar (06.07 - 02.01.2023)
   Date de plecare: 06.07, 20.07, 03.08, 17.08, 31.08, 07.09, 21.09, 05.10, 19.10, 09.11, 27.11, 29.12

  Seniori

  Seniori

  Direct Booking ofera persoanelor peste 55 de ani pachete si sejururi turistice in hoteluri, pensiuni si vile clasificate, atat in Romania cat si in tari precum Bulgaria, Spania, Cipru sau Italia, in statiuni si regiuni turistice, la preturi ieftine, prin programele sale dedicate turismului social sau prin ofertele turistice Senior. Pachetele, continand cazare si servicii de masa la tarife decente, sunt in exclusivitate oferite celor care si-au alocat bugete mai mici planurilor de calatorie si care vor sa redescopere destinatii turistice sau sa isi petreaca o mica vacanta departe de casa. Direct Booking ofera celor peste 55 de ani posibilitatea de a rezerva online sau telefonic pachetele si sejururile oferite prin programele Tursim Social si Senior Voyage, indiferent de destinatia turistica aleasa, la tarife mici, prin ofertele speciale inscrieri timpurii (early booking) sau last minute.

  Sejur Autocar Seniori

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Seniori. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Seniori care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul pentru Seniori constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Seniori, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Seniori cu transport autocar pentru Turcia - Alege din 4 oferte si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din ?

  Galini Hotel , Circuit Istanbul – Capitala Savorilor I Experientelor Orientale Senior Voyage sunt cele mai populare hoteluri din

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din ?

  Galini Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din .

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din ?

  Galini Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din .

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din ?

  Galini Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din .

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din ?

  Galini Hotel sunt hoteluri din ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din .

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii ?

  Galini Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din . Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din .