Autocar cu plecare din Valcea Seniori 2020
Filtre: Categorie: Seniori×Transport: autocar× (6 oferte, 87.5EUR - 234EUR)
Pensiunea Skipass 3, Apuseni

Pensiunea Skipass 3

Apuseni, Romania, Romania

  • Autocar (17.05 - 15.10.2020)
  Pensiune Sibiel, Sibiel

  Pensiune Sibiel

  Sibiel, Marginimea Sibiului, Romania

   • Autocar (23.12 - 02.10.2020)

     Ultima rezervare: 20.09.2019

   Hotel Istanbul, Istanbul

   Hotel Istanbul

   Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

    • Autocar (11.12 - 02.01.2020)
    • Avion (11.12 - 03.01.2021)
    • Fara transport
    Hotel President, Baile Felix

    Hotel President  

       Scor 8.6 din 34 comentarii

    Baile Felix, Crisana, Romania

    • Hotel cu All Inclusive  
    • Autocar (03.05 - 08.10.2020)
    • Fara transport

      Ultima rezervare: 04.12.2019

    Palace, Baile Govora

    Palace  

       Scor 8.8 din 15 comentarii

    Baile Govora, Valea Oltului, Romania

    • Hotel cu Internet wireless  
    • Autocar (06.03 - 08.03.2020)
    • Fara transport

      Ultima rezervare: 29.11.2019

    Pensiunea Vila Veche, Hateg

    Pensiunea Vila Veche

    Hateg, Transilvania, Romania

    • Hotel pentru familii cu copii  
    • Autocar (11.05 - 09.10.2020)
    • Fara transport

    Seniori

    Seniori

    Direct Booking ofera persoanelor peste 55 de ani pachete si sejururi turistice in hoteluri, pensiuni si vile clasificate, atat in Romania cat si in tari precum Bulgaria, Spania, Cipru sau Italia, in statiuni si regiuni turistice, la preturi ieftine, prin programele sale dedicate turismului social sau prin ofertele turistice Senior. Pachetele, continand cazare si servicii de masa la tarife decente, sunt in exclusivitate oferite celor care si-au alocat bugete mai mici planurilor de calatorie si care vor sa redescopere destinatii turistice sau sa isi petreaca o mica vacanta departe de casa. Direct Booking ofera celor peste 55 de ani posibilitatea de a rezerva online sau telefonic pachetele si sejururile oferite prin programele Tursim Social si Senior Voyage, indiferent de destinatia turistica aleasa, la tarife mici, prin ofertele speciale inscrieri timpurii (early booking) sau last minute.

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Valcea reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Seniori. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Seniori care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul pentru Seniori constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Seniori, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Seniori cu transport autocar cu plecare din Valcea pentru Romania, Serbia, Turcia, Bulgaria, Grecia, Moldova - Alege din 21 oferte si rezerva online prin DirectBooking.ro