Autocar Targ Turism 2021
Filtre: Categorie: Targ turism×Transport: autocar× (5 oferte, 152EUR - 152EUR)
Hotel Sandy Beach, Albena

Hotel Sandy Beach    

   Scor 8.5 din 29 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (14.09 - 13.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.08.2021

Hotel Slavuna, Albena

Hotel Slavuna    

   Scor 8.4 din 35 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (10.09 - 09.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.08.2021

Hotel Flamingo Grand And Spa, Albena

Hotel Flamingo Grand And Spa    

   Scor 8.8 din 38 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (14.09 - 13.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.08.2021

Hotel Laguna Garden, Albena

Hotel Laguna Garden    

   Scor 7.9 din 33 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (14.09 - 13.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.08.2021

Hotel Kaliakra Mare Ex. Dobrotitsa, Albena

Hotel Kaliakra Mare Ex. Dobrotitsa    

   Scor 8.4 din 10 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Autocar (10.09 - 09.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.08.2021

Sejur Autocar Targ Turism

Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Targ Turism. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Targ Turism care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul pentru Targ Turism constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Targ Turism, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru Targ Turism cu transport autocar pentru Bulgaria - Alege din 5 oferte cu discount pana la 30% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din ?

Hotel Kaliakra Mare ex. Dobrotitsa, Hotel Sandy Beach, Hotel Laguna Garden, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa sunt cele mai populare hoteluri din

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din ?

Hotel Kaliakra Mare ex. Dobrotitsa, Hotel Sandy Beach, Hotel Laguna Garden, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din .

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din ?

Hotel Laguna Garden, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din .

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din ?

Hotel Kaliakra Mare ex. Dobrotitsa, Hotel Sandy Beach, Hotel Slavuna sunt cele mai apreciate hoteluri din cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din .

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din ?

Hotel Kaliakra Mare ex. Dobrotitsa, Hotel Sandy Beach, Hotel Laguna Garden, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din .

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din ?

Hotel Kaliakra Mare ex. Dobrotitsa, Hotel Sandy Beach, Hotel Laguna Garden, Hotel Slavuna, Hotel Flamingo Grand and Spa sunt hoteluri din ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din .