Pachete Sarbatori Iarna 2020
Filtre: Categorie: Sarbatori iarna× (1 oferte, 126EUR - 126EUR)
Hotel Seneca, Baia Mare

Hotel Seneca

Baia Mare, Maramures, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Sarbatori iarna

Sarbatori iarna

Perioada sarbatorilor de iarna este poate cea mai frumoasa pentru multi dintre noi, tocmai de aceea merita sarbatorita ca atare, si ce poate fi mai frumos decat o vacanta intr-o destinatie de poveste.

Direct Booking v-a pregatit oferte speciale la cele mai bune tarife in destinatii precum Austria, Romania, Bulgaria, Franta, Elvetia si multe altele. Pentru sarbatorile de iarna puteti opta sa mergeti la ski in celebrele statiuni montane sau statiuni mai putin cunoscute, puteti opta sa mergeti in statiuni balneo pentru relaxare si tratament sau intr-unul din resorturile de pe litoral, unde chiar daca nu mai puteti sta la plaja, va puteti bucura de regimul all Inclusive si dotarile resortului( ex: spa, fitness, divertisment).

Direct Booking va ofera pachete si sejururi de cazare pentru sarbatorile de iarna in hoteluri, pensiuni sau vile atat in regiuni turistice din Romania cat si in tari din Europa, Asia, Africa, America de Nord sau Caraibe. Pachetele sunt in asa fel concepute satisfacand cerintele celor care opteaza pentru sarbatori in familie, dar si celor care impreuna cu prietenii sau colegii vor ca trecerea dintre ani sa fie marcata cu o bine meritata mini vacanta.

Distractiile, mesele festive, focurile de tabara, plimbarile cu sania nu vor lipsi din sejururile recomandate de Direct Booking pe care le puteti gasi la preturi atractive, facand chiar economii prin ofertele speciale, inscrieri timpurii sau cele de last minute.