Despre Munster - prezentare, informatii, poze si recomandari

Münster – Poarta către Zillertal!Idilica staţiune Münster este situată Inntal la intrarea în Zillertal (5 km) oferă iarna tot ceea ce îşi poate dori o inimă de schior. Regiunea de schi alăturată Zillertal este renumită pentru condiţiile perfecte de zăpadă şi foare bine pregătitele sale pârtii. Dar în plus faţă de posibilităţile sportive Munster dispune şi de o gamă largă de oferte de agrement, o vizită merită de exemplu castelul romantic Lustschloss Lipperheide, din secolul XIX, unde puteţi vedea şi expoziţii de artă plastică. Sau vă puteţi bucura pur şi simplu de de natura minunată la o plimbare prin peisajul înzăpezit, eventual cu sania trasă de cai.

Zona ski

Cu skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ puteti alege intre 650 km pârtie si 8 zone de schi ale vailor Ziller, Gerlos si Tuxer, intre care legatura este asigurata exemplar de un serviciu gratuit de transport (vezi regiunea de schi). În apropiere găsiţi chiar două zone de schi: Spieljoch şi Hochfügen. Legătura dintre Hochfügen şi Hochzillertal uneşte cele două arii odată separate pentr un total de 166 km pârtii şi 44 instalaţii pe cablu între 550 şi 2.501 m Höhe. Acest fapt asigură zăpadă chiar şi pentru cei mai răsfăţaţi – până la sfârşitul lui aprilie. Hochzillertal este în special potrivită pentru schiorii care caută o zonă pe toate gusturile. De la coborâri de vale liniştite până la domenii de free-ride excelente şi Snow-park veţi găsi de toate aici! Zona Spieljoch vă pune la dispoziţie alţi 21 km de pârtii amenajate, un total de 7 instalaţii de transport pe cablu şi un “covor magic” pentru primele curbe pe zăpadă. Coborârea de 7 km până la Fügen este un vis chiar şi pentru cunoscători. Aici accentul etse pus pe "familie şi copii" şi este ideală pentru toţi cei care nu caută un ski-highlight, ci să petreacă zie liniştite pe schi în siguranţă.

Încheiaţi ziua plină de schi cu un pic de après-ski! refugii şi baruri vă oferă cabane multe oportunităţi de a petrece seara, mai mult sau mai puţin animat în funcţie de preferinţe. Restaurante, bistrouri şi cafenele vă vor tenta cu delicatese tradiţionale şi internaţionale. Oricine vrea să rămână activ şi în afara pârtiilor poate explora pădurea la o drumeţie, se poate da cu sania pe derdeluşul cu nocturnă sau - pentru cei mai romantici - se hotărî explora pentru o plimbare minunată cu sania trasă de cai.

Chiar dacă nu se poate spune despre Zillertal că ar avea o reţea de piste de schi fond foarte extinsă, iar piste la altitudine nu există practic deloc - pârtiile din vale nu sunt de neglijat. Zell am Ziller oferă laolaltă cu Gerlos 38 km, dintre care 5 km pentru Skating. Pista regională de la Zell am Ziller duce peste 25 km până la Mayrhofen – un vis pentru cei mai ambiţioşi! Din cei în total 200 km ai regiunii fac parte şi cei 12, la altitudine, de pe platoul Gerlos, la Krimml. Legătura perfectă la pista "Pinzgau" (200 km) - va face inimile schiorilor fond să bată mai tare!

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.500 m
Cel mai jos punct al zonei550m
Statiune de schi la altitudine540m
Numar instalatii transport pe cablu44
Numar teleschiuri24
Numar telescaune13
Numar telecabine7
Pârtii în total183 km
Pârtii verzi/albastre38 km
Pârtii rosii119 km
Pârtii negre183 km


Munster | Idilica staţiune Münster este situată Inntal la intrarea în Zillertal (5 km) oferă iarna tot ceea ce îşi poate dori o inimă de schior. Regiunea de schi alăturată Zillertal este renumită pentru condiţiile perfecte de zăpadă şi foare bine pregătitele sale pârtii

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Munster

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Munster?

Trump International Golf Links Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Munster

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Munster?

sunt cele mai apreciate hoteluri din Munster ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Munster >

Top hoteluri din Munster

Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.