from 20 reviews likes Acharavi, Corfu islandOffers Acharavi




8.6/10
Hotel Ionian Princess, Acharavi

Dan mura, family with children, 09/12/2019
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul este la 50 de metri de plaja. Apa mării a fost foarte foarte caldă( e a 2-a oară cAnd vin în Acharavi la sfArșitul lui August si tot asa am găsit, o mare foarte calda), în apa mării este doar nisip, iar intrarea în mare este foarte lină, după vreo 30 de metri se mai adîncește. Recomand, de asemenea, plaja Apraos din regiunea Kalamaki( se află la 4 km de hotel spre Kassioppi). Dulciurile de la all inclusive au fost gustoase

Sezlongurile la plajă se platesc( 6 euro/zi 2 sezlonguri, 1 umbrela si o masuta). MAncarea putin repetitivă, dar gustoasă

Clean: 9, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 9, Food: 8, Price: 8

8.4/10
Hotel Ionian Princess, Acharavi

Pantelimon Irinel, couple, 09/05/2019
DIRECT BOOKING traveler

Locatie linidtita,personal amabil

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 7, Price: 7

6.9/10
Hotel Ionian Princess, Acharavi

Bogdan , family with children, 08/28/2019
DIRECT BOOKING traveler

MAncarea a fost aceeași timp de 7 zile la micul dejun, iar la cina s-au mai schimbat 2-3 feluri... Fără wifi în camera.

Clean: 9, Confort: 7, Location: 9, Services: 6, Staff: 6, Food: 5, Price: 6

Review about Acharavi
Orașul foarte frumos, plaja la fel.


8/10
Hotel Ionian Princess, Acharavi

boboc cristian, group of friends, 08/12/2019
DIRECT BOOKING traveler

piscina mare si adanca , mancare gustoasa angajati amabili si serviabili , in mare este nisip , seara greceasca.

plaja cu pietre , sezlong pe plaja este cu plata 6E,

Clean: 8, Confort: 8, Location: 8, Services: 7, Staff: 9, Food: 7, Price: 9

9.7/10
Tassos Apartments, Acharavi

Dinu Iuliana, group of friends, 08/08/2018
DIRECT BOOKING traveler

Un resort curat , cu multă vegetație , foarte bine îngrijit. Personalul este foarte amabil și cu siguranță o vacanță la Tassos este una reușită.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 9

10/10
V.A Boutique Apartments and Suites, Acharavi

Roxana, couple, 07/09/2018

Atenția la detalii impecabile. Baia foarte curată.Camera frumoasă, cu vedre excelentă.Patul e foarte confortabil .Personal foarte amabil.Servicii impecabile. Mic dejun complex si gustos.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Acharavi
O locatie placuta si limistita. Amplasarea si priveliștea din jur sunt frumoas!


10/10
V.A Boutique Apartments and Suites, Acharavi

George Tiberiu, couple, 07/08/2018

We were here for 10 days in June and the place was fantastic. The owners were extremely friendly and helpful. Breakfast was perfect . We will be back!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Acharavi
Perfect location ideal for relax. Only a few meters from the beach, bars and restaurants.


8.4/10
Hotel Grecotel Costa Botanica Ex. Gelina Village, Acharavi

Ciubotaru Yvete Ana Maria, family with children, 07/07/2018
DIRECT BOOKING traveler

Per total a fost bine

Reticienti la romani, ptr dumnealor prioritari sunt polonezii slovacii ,englezii si nemtii ,in legatura cu noi au fost buni doar banii pe care i-am dat pe sejur

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 10, Staff: 7, Food: 9, Price: 8

Review about Acharavi
Statiunea slabuta


6.4/10
Hotel Corifo Village, Acharavi

Alex Serban, couple, 09/13/2017
DIRECT BOOKING traveler

Camera nu a aratat absolut deloc cu cele prezentate in poze. Pereti galbeni, dus antic, mobilier vechi cu parti lipsa, o pisica ce intra in camere si in ultima noapte a si vomat pe balcon. Paturile de invelit miroseau a vechi. Micul dejun relativ ok, dar era mai scump pe site decat la hotel. ex: am platit online 15 eur/ zi , in conditiile in care cel mai scump dejun din meniu era 6 eur/pers (12eur total maxim) si cel cel mai ieftin 3 (6eur total minim).

Clean: 7, Confort: 5, Location: 6, Services: 6, Staff: 9, Food: 6, Price: 6

Review about Acharavi
Statiunea e pentru cei care nu cauta un sejur agitat si comercial. Mie, persional, mi-a placut.


8.6/10
Tassos Apartments, Acharavi

Dragos Ilie Mare, group of friends, 09/06/2017
DIRECT BOOKING traveler

Pret excelent, aspect rustic, imediat langa plaja, liniste.

Nu e cazul dar unora este posibila sa nu le placa datorita aspectului rustic.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 5, Price: 10

Review about Acharavi
Nu este pentru tineret. Ok pt. familii cu copii. Din pacate in nordul insulei de unde trebuie mers zilnic cu masina 1h catre plajele superbe din vestul insulei.


5.3/10
Hotel Century Resort Apartments, Acharavi

Catalin Margina, family with children, 09/03/2017
DIRECT BOOKING traveler

resortul nu are mai mult de 3 * (CU INDULGENTA) . dISTANTA MARE FATA DE PLAJA CARE ORICUM NU ARATA FOARTE BINE . DISTANTA MARE A APARATAMENTULUI FATA DEMASA SI PISCINA . MICUL DEJUN ACELASI IN FIECARE DIMINEATA . PRET MARE RAPORTAT LA SERVICIILE OFERITE.

Clean: 7, Confort: 5, Location: 3, Services: 6, Staff: 7, Food: 5, Price: 4

9.6/10
Tassos Apartments, Acharavi

Stefan, family with children, 09/12/2016
DIRECT BOOKING traveler

Este foarte bine amplasat, aproape de plaja si taverne, dar si de centrul statiunii (cu supermarket, alte taverne, baruri, magazine). Camera a fost destul de spatioasa, mobila decenta, baie OK. E de doua stele, nu va asteptati la ultra lux :) Piscina foarte faina, cu loc pentru copii si diverse saltele si jucarele.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Acharavi
Statiune linistita, mai mult de pensionari si familii.


8.6/10
Hotel Sun Village ex.Sun Apartments , Acharavi

Anonim, group of friends, 09/06/2016
DIRECT BOOKING traveler

- gradina foarte frumoasa si bine ingrijita -piscina mare - camera simpla, obisnuita pt grecia - prosoape se schimbau la 2-3 zile - vedere la mare de pe balcon

- fara sapun - plaja la 15 minute de mers pe jos -pret cam mare

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 7, Price: 8

9.4/10
Hotel Sun Village ex.Sun Apartments , Acharavi

Silviu, family with children, 08/28/2016
DIRECT BOOKING traveler

Locație superba.Multa verdeața, liniște, curățenie si ospitalitate. Multe posibilități de petrecere a timpului . Recomand cu drag .

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 7, Price: 10

9.6/10
Tassos Apartments, Acharavi

Razvan, group of friends, 07/05/2016
DIRECT BOOKING traveler

Locatie frumoasa, personal prietenos si atent. Foarte aproape de plaja. Din păcate plaja e cu pietre și nisip, la intrarea în apa este un rand de pietre dar după este nisip. Intrarea în apa este lina, treptată și calda - ideal ptr copii . De mancat nu am comandat în complex.

Plaja și intrarea în apa cu cAte un rand de pietre. Dacă sunt valuri apa este tulbure, din cauza nisipului fin.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 8, Price: 9

Review about Acharavi
Stațiunea este drăguță, multe taverne inclusiv pe plaja, 2 supermarket uri, inchirieri masini etc


10/10
V.A Boutique Apartments and Suites, Acharavi

Ben, couple, 01/04/2016

We were in this fantastic hotel for 17 days!! The hotel is situated in a perfect location less than one minute from the beach of Acharavi.We had an one bedroom apartment with lovely balcony overlooking the Ionian sea which was decorated with nice furniture including 2 chairs with comfortable cushions , a nice table and one umbrella! It was lovely to have our breakfast everyday overlooking the sea!!! This hotel is very famous and so many times awarded because of the great design, the excellent service , the warm hospitality and the high level of cleanliness. What more can we say... It was an unforgetable experience so we decided to book again and of course we will recommended to all our relatives and friends!!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

10/10
V.A Boutique Apartments and Suites, Acharavi

Helen, group of friends, 11/24/2015

We had the pleasure to stay at V.A apartments in Acharavi for 3 weeks! This is a unique hotel located just 50 meters away from the beach. Our apartment was huge, spotlessly clean with elegant decoration and very friendly atmosphere! We had a view in the fairytale garden and the unique pool ! The building is recently renovated and very modern. Our hosts are very nice and helpful people and they do their absolute best to please their guests ! You are able to find them any time because they live in the building! For us it was a unique experience because it is a hotel really different than everywhere else we've been with all the art and the creative thinking, the fabulous hosts and the perfect location! The price is just perfect!! We recommend the hotel to everyone families, couples or friends, it is ideal for everyone who wishes to have a unique experience !!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

10/10
V.A Boutique Apartments and Suites, Acharavi

Alex, family with children, 11/23/2015

We stayed for 2 weeks at V.A Boutique Hotel , Acharavi in October ! The hotel is fantastic, full of art and colorful decoration !! So unique and original !!! The apartment was huge and spotlessly clean ! The wifi was excellent in our apartment and in the garden and pool area also !The house is enchanting and the garden is like a fairy land... pure magic!!! We have no words to describe how beautiful experience we had ! We've been in several places before but nothing compares to this magical Hotel !! I believe this is the reason that V.A apartments Boutique Hotel was full of guests until the end of October!The hosts are great people and very very very helpfull !! Please believe me you have to visit V.A and live an unforgetable unique experience !!! We will be back next year !!!

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

8.1/10
Hotel Grecotel Costa Botanica Ex. Gelina Village, Acharavi

dan mura, group of friends, 09/21/2015
DIRECT BOOKING traveler

locatie nota 10, apartament cazare nota 10, facilitati nota 10, plaja foarte foarte aprope,

mancarea un pic repetitiva

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 7, Staff: 8, Food: 7, Price: 6

8.6/10
Hotel Almyros Natura, Acharavi

Adi, family with children, 08/06/2015
DIRECT BOOKING traveler

Lipsa internet free, sezlonguri plaja cu plata (5 euro/zi 2 buc), camera este din punctul meu de vedere 2 stele)

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 7, Staff: 9, Food: 9, Price: 7