from 2 reviews likes Ca N Pastilla, MallorcaOffers Ca N Pastilla
7.1/10
Hotel Las Arenas, Ca N Pastilla

Munteanu Tiberiu, couple, 08/16/2022
DIRECT BOOKING traveler

Vederea din camera directa catre mare (pentru care am platit), minibarul, smart tv destul de mare in camera (cu acces la youtube si netflix, printre altele), conexiune la internet cat de cat stabila, intervalele in care se putea lua masa destul de mari (7.30 - 10.30 & 18.30 - 21.30), faptul ca la cateva zile aduc artisti (probabil locali) care sa cante seara. Per total, cam de nota 7 este acest hotel, ceea ce nu e chiar rau.

- Mancarea foarte repetitiva si nici chiar gustoasa; - Bauturi incluse DOAR la micul dejun (apa, suc de portocale si suc de ananas), la cina se platesc - A trebuit sa lasam biletel cu rugamintea de a schimba asternuturile; - Pe balcon am gasit intr-un colt o pata marisoara de nisip uscat care a ramas asa pana la finalul sejurului (probabil este si acum, cand citesti aceasta recenzie); - Tot timpul inghesuiala si timp mare de asteptare pentru lifturi + caldura foarte mare in zona holurilor si mai ales in lift; - Hotelul are o politica agresiva in a aplica alte costuri, pentru aproape orice. Este primul la care primim un singur card de intrare, desi are piscina la mansarda si baldachine, acestea costa pe zi intre 60 si 95 de euro de cuplu; - Plajele cu sezlonguri costa 18 euro pe zi (2 sezlonguri + umbrela) sau 54 euro pe zi (2 sezlonguri cu saltea + umbrela); - Apa era una cumva lipicioasa, ciudata, iar prosoapele curate miroseau a clor; - Camera foarte mica, iar intre baie si "dormitor" este doar un geam de sticla care nu este matuit in integralitate.

Clean: 6, Confort: 7, Location: 9, Services: 6, Staff: 9, Food: 7, Price: 6

Review about Ca N Pastilla
Zona este foarte putin animata, iar hotelul acesta e printre cele mai luxoase, in rest arata ca o favela. E musai necesara o masina inchiriata pentru a vizita si alte zone, insa si cu parcare e o MARE problema.


9/10
Hotel Las Arenas, Ca N Pastilla

Valcu Marius, couple, 08/08/2013
DIRECT BOOKING traveler

Un hotel destul de bun...cu multe activitati organizate de catre personalul acestuia....in concluzie, merita...

- la capitolul desert (mancare), restaurantul hotelului este deficitar, in sensul ca se bazeaza pe cantitate si nu pe calitate; - cafeaua se prepara la dozator, gustul fiind destul de rau; - sucurile neaccidulate nu erau deloc naturale (aveau gust de chimicale), se serveau de la dozator, fiind mult diluate;

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 8, Price: 8

Review about Ca N Pastilla
o statiune frumoasa, nu cea mai frumoasa din Mallorca, populata de turisti germani, in majoritatea lor.