from 6 reviews likes Danube Delta, Delta DunariiOffers Danube Delta
9.4/10
Lebada Luxury Resort Spa, Danube Delta

Alexandrina Burlacu, family with children, 07/05/2021
DIRECT BOOKING traveler

d d d d d

Intervalul alocat pentru micul dejun mi s-a parut prea mic (intre 8-10), tinand cont de faptul ca la ora 10 fix, se ridicau tavile cu mancare. O observatie personala: anumite componente ale meniului nu se mai suplimentau dupa epuizare, dupa ora 9.30. Cherhanaua ar trebui sa includa in pret apa, cel putin apa alcalina, care vina la carafa.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 6

8.9/10
Lebada Luxury Resort Spa, Danube Delta

Caliopia , couple, 02/08/2021
DIRECT BOOKING traveler

Un resort de lux, cu servicii foarte bune.

Camerele fără balcon sunt cam mici, pentru 5 stele.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 7

9.9/10
Lebada Luxury Resort Spa, Danube Delta

Coman Cristina , couple, 06/30/2020
DIRECT BOOKING traveler

Superlativ

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

10/10
Lebada Luxury Resort Spa, Danube Delta

Diana, lonely traveler, 09/04/2019
DIRECT BOOKING traveler

Dupa o saptamana petrecuta in Delta Dunarii la acest resort de 5*, pot spune cu sinceritate ca este un loc perfect pentru relaxare. Din imaginile de prezentare mi s-a parut ca este un loc frumos, insa in realitate e un loc superb, iar relaxarea de care am avut parte nu poate fi exprimata in cuvinte, ci doar se poate simti doar daca alegi sa iti petreci cateva zile acolo, ce e drept, e cam costisitor, dar daca iti permiti, chiar merita sa alegi ca destinatie de vacanta sau mini vacanta acest resort. Inca de cum am coborat de pe barca care m-a adus la resort am fost foarte impresionata. Primul impact l-am avut cand am vazut gradina superba si foarte bine ingrijita, iar cand am intrat in receptie am fost am fost invaluita de mirosul superb care a fost pretutindeni cu mine in tot acest sejur. Nu pot sa nu mentionez ca personalul din receptie s-a purtat foarte frumos si mi-a oferit ajutor si informatii de cate ori am avut nevoie. Cel mai important pentru mine a fost faptul ca atunci cand am intrat in camera nu am simtit nevoia sa folosesc dezinfectantul adus de acasa, pentru ca totul era impecabil si mirosul de nou si curat mi-a dat increderea ca ma aflu intru-un loc sigur. Am fost frumos impresionata de faptul ca tot mobilierul e de calitate, atat in camera, cat si in baie si chiar daca resortul e deschis din primavara, totul inca arata si miroase ca nou. Pe toata perioada sejurului, de fiecare data cand intalneam pe cineva din echipa care se ocupa exemplar de curatenie eram intrebata daca totul este in regula si daca mai am nevoie de ceva, ceea ce m-a determinat sa cred ca acest aspect este foarte important pentru acest resort. Restaurantul este foarte frumos amenajat si personalul este foarte ok, au fost prompti la fiecare comanda. Mic dejunul l-am servit in sistem buffet suedez unde am servit preparate foarte bune, pranzul si cina le-am servit a la carte si chiar daca preturile sunt usor piperate, portiile sunt mari si extrem de delicioase (mai ales borsurile). Zona piscinei este foarte frumos amenajata, iar apa este foarte curata, locurile de relaxare din curtea resortului sunt extraordinare, iar muzica care se aude peste tot parca o aud si acum. Tin sa mentionez, ca cei care isi doresc sa petreaca timp de calitate in Delta Dunarii la acest resort trebuie sa tina cont de toate costurile aferente transportului de la debacader pana la resort si inapoi, cazarea, mancarea si plimbarile prin Delta care au preturi destul de mari atat cele organizate de resort, cat si cele de la alte companii. Dupa o saptamana petrecuta in acest loc minunat pot spune cu toata sinceritatea ca este un loc cu adevarat minunat si chiar merita sa iti petreci macar 2 zile de relaxare suprema.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

5.3/10
Hotel Aqua Villa Mila 26, Danube Delta

STOICA MARIANA, group of friends, 09/10/2018
DIRECT BOOKING traveler

nu recomand! este furt pe fata ce a facut patronul pensiunii cu noi la plecare!10 sticle apa minerala1.5l 100ron si 200ron taxa de servicii!in 4 zile nu s-a intrat nici o data in camera pentru curatenie cum ar fi fost normal !nu am primit nici o chitanta pentru banii care au fost dati in plus!In locatie am fost 14 persoane , care s au batut pe 6 cani de ceai!

Clean: 6, Confort: 7, Location: 3, Services: 2, Staff: 2, Food: 7, Price: 10

10/10
Hotel Aqua Villa Mila 26, Danube Delta

Cristi, group of friends, 06/26/2014

Eu recomand Aqua Villa, din Maliuc. Asa cum este descrisa si pe site-ul unde mi-am facut rezervare, pensiunea este una premium. Camerele sunt foarte curate, au terasa sau balcon si, foarte important, baie proprie. Am fost multumit si incantat de facilitatile oferite de pensiune printre care piscina in aer liber, excursiile cu barca in Delta Dunarii, jocurile de darts, sau proiectiile de filme. Mancarea este delicioasa, personalul amabil.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10