from 127 reviews likes Elenite, BurgasOffers Elenite
9/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Eugen Dincă , group of friends, 09/03/2020
DIRECT BOOKING traveler

Un hotel foarte frumos, servicii de calitate, mAncare diversificată și foarte bună

Fără nici un fel de bautură la masa de seară

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

9.3/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Emma, family with children, 08/14/2020
DIRECT BOOKING traveler

Foarte frumos!

Clean: 8, Confort: 10, Location: 9, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 9

5.3/10
Villas Elenite, Elenite

popa valeriu, family with children, 08/10/2020
DIRECT BOOKING traveler

Amplasarea resortului este deosebita.Studioul este spatios. Patul de 2/2m, canapeaua extensibila plus un fotoliu extensibil pot gazdui chiar si 8persoane.

In camera si baie am gasit paianjeni. Faianta din baie cu urme de piatra. Nu ne-au lasat sa ne cazam pana nu am platit parcarea desi in alte hoteluri din Bulgaria am platit la receptie la finalul sejurului.Studioul era situat in ultimul rand de vile iar pentru a ajunge la camera aveam de urcat 180trepte. Aviz persoanelor mai putin sportive. Am asteptat 40min un bell-boy sa ne urce cu masinuta pana la camera dar degeaba.A trebuit sa o luam pe jos cu toate bagajele.Mancarea a fost putin diversificata dar suficienta.Pe plaja erau cateva sezlonguri si 20umbrele din care cateva rupte.Foarte putine pentru 3hoteluri si cateva zeci de vile.Aqua parkul avea jumatate din tobogane inchise din lipsa de clienti.

Clean: 2, Confort: 7, Location: 9, Services: 4, Staff: 2, Food: 5, Price: 8

Review about Elenite
Resortul trebuie reamenajat iar calitatea serviciilor imbunatatita.


7.7/10
Villas Elenite, Elenite

Popescu Miihaela , group of friends, 08/03/2020
DIRECT BOOKING traveler

locatie frumoasa,aproape de plaja. aqua parc.

mancare nediversificata,curatenie la 2-3 zile, camere care miros a mucegai(unele) .nu ai unde sa schimbi bani.Hoteluri, magazine inchise

Clean: 8, Confort: 8, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 8

9.9/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Ionescu Angela, group of friends, 07/29/2020
DIRECT BOOKING traveler

-

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

7.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

Stinean Mariana, group of friends, 07/23/2020
DIRECT BOOKING traveler

Inca ma gandesc daca sa merg cu pozele si email-urile derutante la OPC sa fac o reclamatie agentiei.

De la agentie ni s-a spus ca o sa fim cazati la Royal Park(asa cum am facut contractul) care se deschidea in 01.07.2020, dupa multe telefoane, email-uri am primit un raspuns clar, am amanat plecarea din 29.06 pentru 01.07 dar cand am ajuns acolo nu am avut de ales, ne-au dus direct la Royal Bay care erau total nepregatiti pentru turisti(in primele zile) plus ca era o mare diferenta intre ce ne-a prezentat la agentie si ce am primit sau ce arata pe net si ce e acolo(deteriorat, rugina, gandaci, clanta la usa statea sa cada).

Clean: 5, Confort: 4, Location: 8, Services: 7, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

5.9/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Costi, group of friends, 07/10/2020
DIRECT BOOKING traveler

Faptul că nu a fost prea populat, liniștea și peisajele (chiar am vazut si un grup de defini intr o seara).

Prea multe: curățenia in camera cat si in complex, lipsa personalului si neprofesionalismul acestora, am prins o invazie de fluturi de molii care era foarte deranjant (se putea stropi cu un insecticid in zona hotelului), vegetație verde foarte diversificată dar neîngrijită (chiar am apreciat cAteva specii f valoroase) si alte multe aspecte. Concluzia este ca managementul acestui hotel este execrabila avAnd în vedere investiția f mare care s a facut. Parca isi bat joc de munca lor.

Clean: 3, Confort: 7, Location: 8, Services: 2, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

9.6/10
Villas Elenite, Elenite

IulianC, group of friends, 01/10/2020
DIRECT BOOKING traveler

Un resort in care mereu ai altceva de facut sau de vazut. Am fost cazati in studio-urile de pe deal, foarte mari, curate, vedere frumoasa. Mancarea suficienta si diversificata. Bauturile alcoolice si nonalcoolice de productie locala, la tot pasul. Divertisment in mai multe localii. Aquapark-ul face toti banii.

Unele camere din "villas" pareau destul de jalnice.

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 10, Price: 10

9.7/10
Hotel Royal Park, Elenite

Valentina , group of friends, 09/30/2019
DIRECT BOOKING traveler

A fost o vacanță foarte frumoasă, hotelul se ridica peste asteptar, sunt camere stil apartament, pentru famili cu multi copii, de la 2,3.. copii au spatiul lor ( camera lor, langa parintii). Am avut curățenie, prosoape curate tot timpul, personal amabil, pe toate servicile, de la recepție pana la pază. MAncarea diversă, la fiecare masă, mancare proaspăt, gustoasă de la fructe de mare pana la deserturi, si a la carte era ok, gustari și băutură pentru toate gusturile, sucuri, ceai cafea non stop.Plaja curata cu sezlonguri, piscina curata, parcul de distracții a fost inchis, fiind la sfarsitul sezonului. Parcul foarte frumos, recomand acest resort, pentru noi merita nota 10, o locatie de poveste, hotelul sub forma de castel au depasit asteptarile. O vacantă frumoasă.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 8

Review about Elenite
Statiunea nu este mare, o stațiune frumoasă, îmbină muntele si marea e mai rezervata, linistita, resorturilor cateva.


6.3/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Radu, family with children, 09/10/2019
DIRECT BOOKING traveler

Resortul amplasat superb (la 10 metri de mare), echipa de animatori implicata și vorbitoare de limba engleza.

In frumosul resort am fost primiți de către un recepționer turmentat, care ne-a înmAnat cu scArbă plicul cu cheia camerei. CAnd am ajuns in camera.... șoc. In baie multiple pete de mucegai, toaleta era murdara. Oglinda din camera prezenta insemne realizate cu markerul privind lustruirea ei, probabil de către turiștii anteriori. Superbă priveliște către mare era ecranata de către jumătate din peretele de sticlă matizat și murdar. Am revenit la recepție unde am solicitat curățarea camerei sau schimbarea ei cu una curata. Recepționerul turmentat a fost profund deranjat de solicitarea noastra, amenintandu-ne cu chemarea securității hotelului, iar curățenia în camera urmAnd a fi făcută cAnd o să găsească o femeie de serviciu disponibila(menționez că am făcut check-inul la după ora 15). După ce am așteptat aproximativ o jumătate de oră, am solicitat din nou o persoana care să curețe camera, urmare a acestei solicitări ne-a fost trimisă o femeie de serviciu cu o batistuta in mana, care după 2 minute in baie (baia fiind la fel că și înainte) ne-a spus că mai mult de atAt nu poate face, astfel că ne-am petrecut următoarele 2 ore încercAnd să ne curățăm camera cu dezinfectantul din dotarea proprie pe care recomand să îl aveți cu dumneavoastră în cazul în care doriți să vizitați acest hotel. Majoritatea personalului aferentă acestui hotel este nevorbitor de limba engleza și ursuz. Legat de restaurant mAncarea este foarte puțin variată, același mic dejun timp de 7 zile, la prAnz 2 ciorbe și maxim 3 feluri principale, iar la cina același ciorbe de la pranz și 2 feluri de baza. In restaurant se manca alaturi de personalul hotelului și înainte cu 15 minute de încheierea mesei deja se ștergea pe jos, se aranjau scaunele, astfel încAt te simțeai dat afara. Doar după 2 zile in care copilul savura un cocktail oferit de către barmanul din lobby bar, ne-am dat seama că acesta conținea și puțin alcool. La frumosul aquapark am constatat, pe toată perioada sejurului, că doar jumătate din tobogane (cele mai mici) funcționau. Băuturile servite aici erau doar apa colorata, iar uneori lipseau in totalitate. Standul la care se servea înghețată a funcționat doar in primele 2 zile. Mare parte din gustările dintre mese promise, nu s-au regăsit pe toată perioada sejurului (popcorn, hot dog, gogoși, cartofii umpluți). Recomand mare grija la valori, deoarece unui grup de romAni aflat în același hotel și aceeași perioadă cu noi, le-a fost sustrase dintr-o camera 200 lei, iar din alta 50 euro. Apa in toate piscinele are 21 grade.

Clean: 2, Confort: 7, Location: 10, Services: 6, Staff: 4, Food: 6, Price: 9

Review about Elenite
Stațiunea este liniștită, ideala pentru familii cu copii mici.


7.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Tolontan DAna, group of friends, 09/09/2019
DIRECT BOOKING traveler

Locație superba

Curățenia lasa de dorit,dar si turiștii !!!!!

Clean: 5, Confort: 8, Location: 9, Services: 8, Staff: 4, Food: 7, Price: 9

8.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

catalin, family with children, 09/08/2019
DIRECT BOOKING traveler

Amplasarea este exceptionala. Mancarea gustoasa, ai de unde sa alegi. Este diversitate atit la mesele principale, cat si la gustarile dintre mese. Curatenie zilnic, aspirat si schimbat prosoapele. Aquapark cu locuri de distractie pentru cei mici si mari.

Trebuie sa comunici cu ei pentru a ti se schimba lenjeriile de pat, altfel risti sa nu le schimbe niciodata. Entertainment in special pentru copii din Bulgaria - Rusia.

Clean: 8, Confort: 9, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 8

Review about Elenite
Se observa un iz de Turcia. Dragut


6.7/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Sergiu, group of friends, 09/07/2019
DIRECT BOOKING traveler

Amplasarea foarte buna

Clean: 7, Confort: 6, Location: 10, Services: 5, Staff: 6, Food: 5, Price: 8

8.6/10
Complex Atrium Andalusia Beach, Elenite

Mihaela, family with children, 09/05/2019
DIRECT BOOKING traveler

Statiunea frumoasa, mancare si bautura buna.

Clean: 7, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 10, Price: 9

7.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Silviu, family with children, 08/30/2019
DIRECT BOOKING traveler

Jalnic ,pe lAngă incendiul care a izbucnit noaptea la barul de pe plaja cu o bubuitura puternica la ora 3 noaptea de a scos jumătate din turiști afara dun hotel ,pe lAngă camera inundata din nu știui ce problema ,pe lAngă cele doua zile fără apa in camera si lipsa sezloamgelor de la piscina și de pe plaja ,totul a fost OK.

Clean: 6, Confort: 6, Location: 9, Services: 8, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

9.7/10
Hotel Royal Park, Elenite

Marin Cristian, family with children, 08/27/2019
DIRECT BOOKING traveler

Servirea si mancare ok tinand cont de pret

Apa din piscina aqua magic foarte rece, cum am ajuns acasa am ajuns cu copii la spital, au pneumonie

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 9, Price: 10

Review about Elenite
nu au parcari decat cu plata, in 5 nopti zboara 50 de euro de masina din buzunarul tau


9.7/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Roxana, 2019, group of friends, 08/26/2019
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul arată foarte frumos, este extravagant. Piscina interioară f frumoasa, apa calda. Nu a fost aglomerat desi am fost între 22-25 aug. Plaja f aproape . MAncarea a fost foarte buna, salate și mai multe feluri de carne, peste, fructe. Dulciurile erau de-alea de la magazin ambalate. E frumos ca nu este risc cu mașina sa fie sparta. F mulțumită . O sa revenim doar ca o sa ne asiguram ca nu mai primim camera 1200.

Camera de jos chiar din fata barului ( de lAngă piscina) . La baie miroasea foarte urat, plus ca dacă trăgeau draperia te vedeau toți oamenii de la bar. Camera 1200 f prost amplasată. Saltelele de la plaja f murdare

Clean: 8, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Elenite
Hotelul este la 9 km de centrul stațiunii dar cu mașina ajungi repede și se gas și locuri de parcare.


9.6/10
Hotel Royal Castle, Elenite

hodea ioana, group of friends, 08/23/2019
DIRECT BOOKING traveler

hotelul foarte frumos, curatenie, liniste, mic dejun bun, la cina as fi dorit mai multe feluri de mancare. plaja curata, nisip, serviciile de pe plaja ok.

desi dimineata la micul dejun gaseai cafea, ceai, lapte, sucuri, APA, etc.. la cina nu aveai nimic de baut. nici macar apa, decat contra-cost. mi s-a parut putin aiurea.

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 9, Price: 10

9.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Carmen, family with children, 08/23/2019
DIRECT BOOKING traveler

Am fost foarte plăcut impresionați de condițiile foarte bune, hotelul amplasat foarte aproape de mare, camerele curate, recomand camerele cu vedere la mare unde priveliștea spre mare este super, mAncarea diversificata și foarte buna, plaja foarte buna cu nisip fin

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

Review about Elenite
Elenite este o locație foarte frumoasa, zona liniștită , apa limpede, ideala pt familie cu copii, parcul acvatic cu topoganele este un loc adorat de copii dar și adulți


6/10
Villas Elenite, Elenite

Adina Rostotchi, family with children, 08/22/2019
DIRECT BOOKING traveler

Resortul este super, Aquapark-ul este fenomenal pt copii și nu numai. Parcarea păzită dar se plătește (60 leva pt 5 zile).

MAncarea nu diversificata, rece, peste tot exista doar tonomat de ness nu de cafea (este un supermarket in fata recepției și are un tonomat cu cafea 1.30 leva), vilele neîngrijite și murdare (curățenia zilnică înseamnă sa vina cu o matura și sa-ți mai pună hArtie igienica), poate dacă te cazezi la hotelurile de 4 și 5 stele ai alte condiții.

Clean: 3, Confort: 6, Location: 9, Services: 5, Staff: 5, Food: 5, Price: 9

Review about Elenite
Resort pt toate buzunarele. Vrei ceva ieftin stai la vile, vrei condiții și lux te cazezi la royal castle (dar este mai departe de plaja). Vrei mediu și pe plaja ai posibilitatea sa alegi între 3 hoteluri de 4 stele.


8.6/10
Hotel Royal Park, Elenite

Bucur Iliescu Andrei, group of friends, 08/20/2019
DIRECT BOOKING traveler

A fost un concediu reusit ....foarte relaxant....am avut ce am dorit ..cazare Ok, mancare buna (La fiecare colt de strada din resort) (Nu pt pretentiosi)..barul deschis pana la orele 00..acces rapid la plaja si aquapark.

Parcarea a fost cea mai mare problemă...normal nu am gasit loc de parcare in resort..dar am platit 50 leva la o parcare privată pazita..

Clean: 8, Confort: 9, Location: 10, Services: 7, Staff: 7, Food: 9, Price: 10

Review about Elenite
Toata statiunea era un resort Grup Victoria...cu aproximativ 7 hoteluri de 4*...super tare ..puteai sa servesti la lobby bar la fiecare in parte


9.4/10
Villas Elenite, Elenite

Alexandra, group of friends, 08/20/2019
DIRECT BOOKING traveler

Statiunea este superba

Totul a inceput de la agentia de turism . Am fost cazati la acest hotel. Doua dintre cele 4 camere cerute erau asa cum erau pe site-ul directbooking , insa celelalte 2 nu aveau nici o treaba . Mirosul de mucegai predomina in cele doua camere. Am vorbit la receptie sa ni le schimbe si au notat reclamatia noastra intr-un caiet. Doar atat. Nici un rezultat. Vazand acest lucru , am sunat la agentie sa ii spun despre problema. Un domn de la reclamatii ale agentiei , m-a repezit zicandu-mi " dar ce doamna va duceti in concediu sa stati in camera? Va duceti sa va tineti de reclamatii sau sa va bucurati de concediu?" Etc Urat din partea dvs ca agentie Directbooking. Nu cred ca voi mai apela la serviciile dvs. Mai draguti au fost cei de la receptie decat dvs.

Clean: 9, Confort: 7, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Elenite
Statiunea este superba. Merita toti banii. Cu siguranta vom reveni


7.4/10
Villas Elenite, Elenite

Mihail, couple, 08/19/2019
DIRECT BOOKING traveler

peisaj frumos, amplasare buna a vilelor, apa curata, plaja ok, cu sezlonguri incluse in pretul platit(in limita disponibilului)

prosoape schimbate la 3 zile( nu zilnic!!!), cazarea la vile si mancarea sunt de 3 stele, desi locatia are 4 stele

Clean: 7, Confort: 7, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 8

6.6/10
Villas Elenite, Elenite

Mirela Varlan, group of friends, 08/19/2019
DIRECT BOOKING traveler

Locație foarte frumoasă, resort întins pe o suprafață de teren foarte mare. Se poate pot accesa toate barurile din resort indiferent de locul de cazare. Parc acvatic in incinta locației.

Personal indiferent la solicitările turiștilor. In camera nu se face curățenie in fiecare zi. Prosoapele au fost schimbate o dată în timpul sejurului, iar cearșafurile niciodată. In urma reclamatiilor am primit o cină la un restaurant tematic, dar asii fi preferat schimbarea lenjeriei de pat.. Nu ni s-a permis accesul în resort cu masina, pe motiv că nu mai este loc, deși erau destule locuri de parcare libere. Se pare ca resortul are înțelegeri cu cei din parcurile private unde plătești 12 leva/zi.

Clean: 5, Confort: 7, Location: 9, Services: 7, Staff: 3, Food: 9, Price: 6

Review about Elenite
Stațiune mica, in care nu prea ai ce vedea.


5/10
Villas Elenite, Elenite

Mihai, family with children, 08/19/2019
DIRECT BOOKING traveler

Cadrul narural

Camera groaznica la vila

Clean: 2, Confort: 4, Location: 10, Services: 3, Staff: 3, Food: 8, Price: 5

6.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

Oprea Cristi ionut, family with children, 08/15/2019
DIRECT BOOKING traveler

Nu prea am.

MAncare proasta care se cam repeta in aproape fiecate zi mobilier vechi .

Clean: 7, Confort: 3, Location: 10, Services: 6, Staff: 10, Food: 2, Price: 7

Review about Elenite
Foarte frumos


6.4/10
Hotel Royal Park, Elenite

Vlad Costin, group of friends, 08/14/2019
DIRECT BOOKING traveler

Parcarile lasa de dorit

Clean: 5, Confort: 7, Location: 9, Services: 6, Staff: 5, Food: 7, Price: 6

Review about Elenite
Ca in Bulgaria


9.9/10
Villas Elenite, Elenite

Negulescu Claudia, group of friends, 08/14/2019
DIRECT BOOKING traveler

Foarte bună si inedită locația, plaja aproape, aerisita, personal amabil, parcul acvatic aproape, atractiv, camera noastră pentru 3 adulti( mana ,tata, copil peste 24 ani) și un copil (8 ani) extrem de mare si interesant mobilata, mAncarea foarte gustoasă, totul la îndemAnă! Recomand!

As recomanda un pic de atentie si la curățirea scărilor si a holurilor ce conduc spre camere...

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

Review about Elenite
Foarte bună!


5.4/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Besenyei, family with children, 08/13/2019
DIRECT BOOKING traveler

Locatie frumoasa, langa mare, mancare suficienta, raport pret calitate ok

ATENTIE la bunuri personale si la bani !!! Au furat 400 Ron din camera!!! Restaurantul A la Carte Bulgar NU recomand, sotul a facut infectie alimentara!!!

Clean: 4, Confort: 5, Location: 9, Services: 5, Staff: 1, Food: 6, Price: 8

Review about Elenite
Aproape de mare


8.1/10
Hotel Royal Park, Elenite

Sofroni, group of friends, 08/13/2019
DIRECT BOOKING traveler

locatie excelenta, servicii de masa si cazare bune, acuaparc deosebit, plaja excelenta

prosoapele nu se schimba tot sejurul, nu sunt suficiente sezlonguri asa incat se practica "rezervarea" prin punerea prosoapelor la primele ore ale diminetii ceea ce creeaza nemultumiri. Propun supimentarea sezlongurilor si umbrelelor existand posibilitatea amenajarii a inca unui rand si implicarea personalului in descurajarea "rezervarii" despre care am vorbit. Astfel daca fiecare ar ocupa sezlongurile efectiv la sosirea pe plaja si le-ar elibera in momentul plecarii in camera/la masa/la piscine s-ar crea o rotatie ce ar avantaja pe toata lumea.

Clean: 6, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 7, Food: 8, Price: 10

9.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

Catalin, family with children, 08/13/2019
DIRECT BOOKING traveler

Raport calitate pret super

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 10

5.6/10
Hotel Royal Park, Elenite

Petruța, family with children, 08/12/2019
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul aproape de plaja, camerele mari.

Curățenia și îngrijirea hotelului lasa de dorit. Praf peste tot, daca nu le spui nu dau cu aspiratorul, nu schimba prosoapele și nu iau gunoiul. MAncarea nu foarte diversificată. Cozile mari, aranjarea bufetului nepotrivita. Merita 2, maxim 3 stele. Hotelul frumos, bine amplasat, păcat de el. Neingrijit

Clean: 4, Confort: 5, Location: 8, Services: 5, Staff: 5, Food: 5, Price: 7

8.9/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Szabi, family with children, 08/12/2019
DIRECT BOOKING traveler

Locatie cu o amplasare frumoasa,parcul unde este amplasat super, curatenie si amabilitatea angajatilor ok.Plaja super si cu niste facilitati extra.

Oiectele ar trebui renovate intretinuta un pic, mancarea nu a fost foarte variant.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 6, Price: 9

10/10
Hotel Royal Castle, Elenite

Elena , couple, 08/09/2019
DIRECT BOOKING traveler

Ne a plăcut foarte mult acest hotel , a fost exact pe gustul nostru ! Amplasare , confort , condiții , mAncare dar și curățenia a fost impecabilă! O sa revenim cu drag !

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 10, Staff: 10, Food: 10, Price: 10

6.6/10
Villas Elenite, Elenite

Andreea Dumitrașcu , family with children, 08/09/2019
DIRECT BOOKING traveler

Peisaj superb, nu am iesit deloc din resort, am avut tot ce ne trebuia

Camera plină de mucegai, inclusiv pe tavan, curățenie superficiala. MAncarea acceptabila si băutură de calitate slaba.

Clean: 3, Confort: 5, Location: 10, Services: 5, Staff: 9, Food: 7, Price: 7

6.6/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Ramona, group of friends, 08/08/2019
DIRECT BOOKING traveler

Ok

Camerele cam lasă de dorit in ceea ce privește mobilierul, personalul nu foarte amabil, nu vorbesc engleză decAt foarte putini și se poarta destul de urat cu turiștii de alta naționalitate. O alta problema este parcarea, hotelul nu are un Nr suficient de locuri nici măcar cu plata.

Clean: 7, Confort: 6, Location: 8, Services: 7, Staff: 6, Food: 6, Price: 6

9/10
Complex Atrium Andalusia Beach, Elenite

Andrei , family with children, 08/07/2019
DIRECT BOOKING traveler

Pentru noi totul a fost perfect! Curățenie în cameră în fiecare zi, prosoape schimbate zilnic, produse cosmetice(săpun, gel de duș, balsam de păr), înlocuite atunci cAnd se consumau, mAncare delicioasă și diversificată (inclusiv pește și ceva fructe de mare), în fiecare zi la prAnz și cină erau diferite tipuri de mAncare, parcul acvatic frumos, acolo aveai fornetti și băuturi locale (suc, apă, bere), pe plaja lAngă Royal Park de la 10.00 fornetti, burger, giros, hot dog, plaja curată cu șezlonguri și umbrele, spectacole pentru copii, club. Noi Complexul este imens, cuprinde tot golful și nu au acces decAt cei cazați la unul din hoteluri. Timp de 8 zile nu ne-am plictisit. Concluzia finală :revenim.

Apa destul de rece la piscine, dar probabil pentru faptul că era tot timpul "recirculată" pentru a fi curată.La capitolul băuturi, băieții de la bar ar putea fi instruiți să facă mai multe tipuri de cocktailuri din acele băuturi și sucuri.

Clean: 10, Confort: 9, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 7

7/10
Villas Elenite, Elenite

Alexandru, family with children, 08/06/2019
DIRECT BOOKING traveler

Plaja foarte aproape și curată. Marea deosebită. MAncarea acceptabilă. Înghețata este de bună calitate. Băuturi alcoolice de bună calitate, sucurile mai puțin.

Cazarea este un vis urAt. Păienjeni, furnici și praf in cameră. Curățenia nu se făcea, prosoape de schimbat doar la cerere. De reținut că aceste vile fac parte din complexul Royal Victoria group. Foarte multă manipulare a bagajelor de la parcare pAnă la cazare, le carau cu niste mașinuțe de golf. Nu ai acces cu mașina în complex, deci practic depinzi de mașinuțele acestea, pe care la finalul sejurului le-am așteptat o oră să ducem bagajele. Barmanii îți cereau tips ca să-ți pună gheață în băuturi.

Clean: 2, Confort: 4, Location: 10, Services: 6, Staff: 8, Food: 9, Price: 10

Review about Elenite
Plaja este superbă, la fel și marea.


8.3/10
Hotel Royal Park, Elenite

Nicolae Oana , group of friends, 08/05/2019
DIRECT BOOKING traveler

Ok

Clean: 7, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 8, Price: 9

6.1/10
Hotel Royal Bay, Elenite

Valentin, couple, 08/05/2019
DIRECT BOOKING traveler

Plaja aproape, serviciile oferite din cadrul complexului(fornetii,gyros,inghetata,popcorn,hot-dog)

Camera mizerabila și în prima zi, bauturi neconcentrate de exemplu sucurile aveau multa apa în ele.

Clean: 5, Confort: 6, Location: 6, Services: 7, Staff: 5, Food: 7, Price: 7

Review about Elenite
Statiunea interesanta.